nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAS kekal pendirian tidak sesuai PRU15 diadakan tahun ini

20 SEPT : PAS terus kekal dengan pendiriannya bahawa Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) tidak sesuai diadakan pada tahun ini, Naib Presidennya, Datuk Idris Ahmad.

Jelas Idris, pandangan itu telah disuarakan sejak sekian lama, dan akan diulangi dalam mesyuarat Kabinet pada Rabu, jika perkara itu kembali berbangkit.

Katanya lagi, pandangan Pas berlandaskan kenyataan pihak berkaitan termasuk Jabatan Meteorologi Malaysia bahawa beberapa negeri berkemungkinan dilanda banjir besar pada penghujung tahun ini.

“Kita (Pas) beri pandangan bahawa dalam suasana hari ini, tak perlu diadakan PRU, terutamanya dekat banjir, yang kita tahu dah, akan ada banjir. Nanti ia akan menyukarkan kalangan agensi kerajaan untuk menguruskan pilihan raya (sewaktu banjir),” katanya ketika diminta mengulas kenyataan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob yang akan membawa soal PRU15 ke kabinet sebelum berbincang dengan ‘top five’ UMNO.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas menyempurnakan Majlis Perhimpunan Agensi di bawah Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) di Menara Tabung Haji hari ini.

Kata Idris lagi, PAS juga kekal konsisten dengan pendirian sebelum ini bahawa Dewan Undangan Negeri (DUN) di tiga negeri di bawah parti itu iaitu Kedah, Kelantan dan Terengganu, tidak akan dibubarkan, sekiranya Parlimen dibubarkan tahun ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.