nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jepun naikkan amaran COVID-19 tahap kedua tertinggi

18 NOV : Kerajaan Metropolitan Tokyo semalam menaikkan amaran COVID-19 ke tahap kedua tertinggi pada skala empat peringkatnya, buat kali pertama sejak 6 Oktober.

Pada mesyuarat pemantauan coronavirus kerajaan metropolitan pada Khamis, seorang pakar memberi amaran bahawa ibu kota negara itu ‘boleh dianggap memasuki gelombang jangkitan kelapan’.

Sehingga Khamis, purata kes baharu COVID-19 tujuh hari di ibu negara adalah seramai 8,276 mangsa, meningkat 24.7 peratus daripada seminggu sebelumnya.

Kes harian pula melebihi had 10,000 dua hari sebelumnya, paras tertinggi dalam tempoh dua bulan.

Berdasarkan anggaran yang dibentangkan pada mesyuarat itu, dalam tempoh purata tujuh hari angka akan mencecah sekitar 12,300 kes menjelang akhir bulan ini jika jangkitan baharu meningkat pada kadar semasa.

Kemunculan semula virus itu berlaku selepas kerajaan Jepun menarik balik sekatan ke atas penumpang individu, perjalanan spontan dan had kemasukan harian bulan lalu.

Ia turut melancarkan program Diskaun Perjalanan Nasional, yang memberikan subsidi sehingga 11,000 yen (RM360) seorang yang melawat untuk tempoh maksimum tujuh malam.

Ketika COVID-19 dan influenza merebak secara serentak, kerajaan metropolitan berjanji pada mesyuarat itu untuk mempromosi keupayaan perubatan di ibu kota yang mampu merawat sehingga 127,000 pesakit luar yang mengalami demam setiap hari.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.