nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan Perpaduan kini punyai majoriti dua pertiga – PM

25 NOV : Gabungan Rakyat Sabah (GRS) menjadi pakatan politik terbaru yang menyertai kerajaan perpaduan pimpinan Pakatan Harapan (PH), kata Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Penyertaan secara rasmi GRS itu menurut beliau dimaklumkan sendiri oleh Ketua Menteri Sabah Datuk Seri Hajiji Noor kepadanya.

“Ini bermakna kekuatan induk kita (kerajaan) seperti yang diumumkan semalam termasuklah GPS (Gabungan Parti Sarawak), sekarang GRS, yang menunjukkan bahawa kita sudah mencecah kekuatan hampir dua per tiga ahli parlimen yang akan memperkukuh kestabilan politik negara,” katanya pada sidang media di Putrajaya hari ini.

Dua pertiga bermakna 148 kerusi Parlimen daripada 222 keseluruhan kerusi Parlimen.

Ahli parlimen Tambun itu juga menjelaskan dengan keadaan sebegitu, kerajaan perpaduan boleh menumpukan usaha mereka untuk mengangkat martabat dan mengukuhkan ekonomi negara.

GRS merupakan gabungan pelbagai parti iaitu Bersatu Sabah, Parti Solidariti Tanah Airku (STAR), Parti Bersatu Sabah (PBS), Parti Maju Sabah (SAPP) dan Pertubuhan Kebangsaan Sabah Bersatu (Usno).

Kerajaan perpaduan kini dianggotai PH dan sekutunya Muda menguasai 82 kerusi Dewan Rakyat, diikuti BN dengan 30 kerusi dan GPS dengan 23 kerusi.

Anwar juga berkata sebuah lagi parti dari Sabah yang tidak menganggotai GRS, Warisan, serta Parti Bangsa Malaysia (PBM) dan ahli parlimen bebas turut memberi sokongan kepada kerajaan perpaduan sekarang..

Semalam, Anwar berkata beliau membiarkan pintu terbuka kepada PN, yang mempunyai 73 kerusi parlimen dan GRS, yang menguasai enam kerusi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.