nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PN akan terus kekal sebagai pembangkang

25 NOV : Perikatan Nasional (PN) menyatakan pendirian untuk tidak menyertai Kerajaan yang diterajui Pakatan Harapan dan akan memainkan peranan sebagai pembangkang yang berwibawa di negara ini.

Menurut Pengerusi PN, Tan Sri Muhyiddin Yassin, pendirian itu diputuskan di atas semangat untuk menyuburkan demokrasi dan melaksanakan peranan semak dan imbang yang berkesan dalam Parlimen Malaysia.

“Saya mengucapkan terima kasih kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim,Perdana Menteri Malaysia, atas tawaran supaya Perikatan Nasional menyertai Kerajaan Persekutuan pimpinan beliau.

“Namun, Perikatan Nasional berpendirian untuk tidak menyertai Kerajaan yang diterajui oleh Pakatan Harapan.

“Perikatan Nasional akan memainkan peranan sebagai pembangkang vang berwibawa untuk membawa suara rakyat ke Parlimen serta memastikan tadbir urus kerajaan yang berintegriti dan bebas rasuah selaras
dengan prinsip Prihatin, Bersih dan Stabil,” katanya dalam kenyataan tersebut.

Tambah Muhyiddin, demi untuk memastikan kestabilan politik dan kesejahteraan rakyat, PN bersedia untuk merintis bentuk-bentuk kerjasama yang lain dengan kerajaan dalam ruang lingkup hubungan antara kerajaan dan pembangkang.

Semalam, Anwar mempelawa parti-parti politik untuk menyertai Kerajaan Perpaduan pimpinannya, termasuk PN.

Setakat ini, Gabungan Parti Sarawak (GPS) dan Gabungan Rakyat Sabah (GRS) telah menyatakan persetujuan untuk menyertai Kerajaan Perpaduan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.