nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

NACCOL bentang pelan tindakan bekalan makanan, harga dan melindungi pengguna

9 JAN: Mesyuarat Jawatankuasa Pemantauan Pelaksanaan Majlis Tindakan Sara Hidup (NACCOL) hari ini membentangkan beberapa pelan tindakan bagi memastikan bekalan makanan, harga, industri yang sihat dan adil serta melindungi kepentingan pengguna.

Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi yang mempengerusikan mesyuarat itu berkata, Jawatankuasa ini adalah lanjutan keputusan Mesyuarat Majlis Tindakan Sara Hidup yang dipengerusikan Perdana Menteri yang mengarahkan penubuhannya.

Katanya, mesyuarat telah membincangkan mengenai pemantauan dan pelaksanaan dasar di peringkat Majlis Tertinggi NACCOL dengan pembentangan beberapa kertas bagi tujuan tersebut

Dalam kenyataannya, Ahmad Zahid berkata, kertas yang dibentangkan termasuk  pelan tindakan bagi menjamin kestabilan bekalan ayam dan telur ayam serta kecekapan pemasaran oleh Kementerian Pertanian dan Keterjaminan Makanan.

Turut dibentangkan kertas  pelan tindakan bagi kaedah Pelaksanaan Harga Dua Peringkat (Two-Tier Pricing) Minyak Sawit untuk Pasaran Domestik oleh Kementerian Perladangan dan Komoditi; industri yang sihat dan adil bagi melindungi kepentingan pengguna dari ancaman kartel dan monopoli.

Katanya,  agenda memperkasakan  persaingan dan pasaran sihat dan adil turut diberi perhatian termasuklah pengukuhan MyCC melalui pindaan Akta Persaingan 2010 yang akan dibentang dalam sesi Parlimen pertengahan tahun ini.

Selain itu, jualan terus dari ladang oleh FAMA akan diperbanyakkan dengan jangkaan sebanyak 10,000 kali jualan membabitkan 1,793 premis jualan di seluruh negara dengan harga dijangka lebih rendah daripada harga pasaran.

Dalam pada itu katanya,  koordinasi rentas agensi perlu dilaksanakan oleh Kementerian Perladangan dan Komoditi bagi meneliti penambahbaikan mekanisme pelaksanaan harga dua peringkat

“Ini  agar sebarang keputusan tidak memberi implikasi yang besar kepada pihak terlibat samada di peringkat industri mahupun pengguna; manakala data-data daripada agensi berkaitan seperti Jabatan Perangkaan Malaysia perlu digunakan bagi mengenal pasti segmen pasaran agar jualan tersebut lebih efektif dan memberi manfaat kepada golongan sasar

“FAMA juga dinaiktarafkan sebagai Agensi Keterjaminan dan  Sekuriti Makanan dengan objektif memastikan pengeluaran dan pengedaran makanan utama terpilih untuk negara dibuat secara konsisten, cekap dan cukup,” kata Ahmad Zahid lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.