nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Shahidan bertikam lidah dengan Timbalan Menteri


23 MAC: –Sesi penggulungan Rang Undang-Undang Perbekalan 2023 peringkat jawatankuasa bagi peruntukan Kementerian Komunikasi dan Digital (KKD) sedikit tegang hari ini apabila berlaku pertikaman lidah antara Ahli Parlimen (PAS-PN) Arau Datuk seri Shahidan Kassim dengan Timbalan Menteri KKD, Teo Nie Ching.

Shahidan tidak berpuas hati apabila Nie Ching mencabarnya membawa isu siaran langsung TikTok yang ditamatkan ketika sedang berbahas sebelum ini keluar dari Parlimen supaya KKD boleh mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

“Yang Berhormat minta penjelasan. Saya tadi bertanya, bukan saya cabar. YB bukan kerja saya pergi sana cabar, cari peguam. Nak bagi peguam kerja, itu bukan kerja saya, bukan kerja kami. Kalau tidak, YB jawab tidak,” katanya ketika mencelah Nie Ching.

Shahidan pada sesi perbahasan sebelum ini mempersoalkan sama ada kementerian terlibat dalam mengawal tindakan memutuskan siaran langsungnya di TikTok ketika berbahas yang berlaku semalam.

Nie Ching ketika menjawab pada sesi penggulungan hari ini menegaskan tuduhan Shahidan yang mendakwa KKD terlibat dalam tindakan memutuskan siaran langsungnya itu sebagai tidak bertanggungjawab.

“Di sini KKD nak maklumkan, KKD tiada pengetahun kenapa TikTok Live YB Arau ditutup semalam semasa perbahasan. Saya rasa tuduhan beliau bahawa TikTok Live beliau ditutup oleh sebab KKD mengadakan kolaborasi dan perjumpaan dengan platform media sosial, itu adalah tidak bertanggungjawab. Kalau beliau memang berani bolehlah keluar ke dewan dan ulang sekali lagi tuduhan beliau supaya tindakan undang-undang boleh diambil.

“Jadi saya nak cakaplah, sebagai seorang MP yang memang veteran, cukup senior…keselamatan siber bukan tentang platform TikTok, kita cakap keselamatan siber bukan tentang platform sosial media jadi jangan salah guna platform Dewan Rakyat dan jangan salah petik butiran itu. Sebagai seorang MP yang cukup senior saya rasa kesalahan seperti ini tidak wajar,” katanya.

Setelah berlaku pertikaman lidah buat seketika Nie Ching akhirnya menegaskan sekali lagi kementerian tidak mempunyai sebarang pengetahuan berkait insiden siaran langsung tersebut ditamatkan.

“Kalau YB tanya, saya nak cakap di sini KKD tidak ada pengetahuan kenapa (TikTok Live disekat), dengar tak YB? (KKD) tidak terlibat.
“YB kena faham, TikTok itu bukan syarikat yang ditubuhkan di Malaysia, bukan syarikat di bawah KKD. Dia tak akanlah dengar arahan daripada KKD seperti itu sahaja. Kalau nak tanya YB boleh kemukakan kepada TikTok, kalau nak nombor mereka, saya boleh bagi,” kata Ahli Parlimen Kulai itu.

Meskipun sedikit emosi, Shahidan akhirnya bertenang selepas diingatkan Datuk Seri Dr Dzulkefly Ahmad (Kuala Selangor-PH) tentang kesucian bulan Ramadan.
“YB kalau saya tak boleh cakap di Parlimen, di mana lagi saya nak bercakap? YB kalau tidak jawab tidak, ini pergi cabar pergi (cakap) di luar. Kita kerja lain banyak untuk rakyat bukan mencabar.
“Dengan ini saya tarik balik suara tinggi itu, saya perlahankan sedikit. Terima kasih,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.