nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan Perpaduan perlu selesai 4 perkara

14 MEI: Kerajaan Perpaduan perlu menyelesaikan empat perkara asas yang dituntut dan dimahukan oleh rakyat sekiranya mahu terus kekal berkhidmat di peringkat Persekutuan.

Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Johari Abdul Ghani berkata, semua rakyat tanpa mengira golongan memerlukan kerajaan menyelesaikan masalah dihadapi iaitu makanan, kualiti pendidikan, peluang pekerjaan dan kediaman.

Menurut beliau, mana-mana parti politik yang menjadi kerajaan tetapi tidak dapat menyelesaikan empat perkara dituntut oleh rakyat itu, ia menyebabkan mereka tidak akan dapat kekal lama.

“Semua rakyat tak kira mereka datang daripada B40, M40 dan T20. Mereka semua perlukan makanan. Apabila rakyat mahukan itu, kerajaan perlu pastikan kita mempunyai bekalan makanan dan sekuriti makanan yang utuh supaya tidak berdepan dengan soal makanan asas seperti ketiadaan ayam dan telur.

“Rakyat juga mahu lihat bagaimana sebuah kerajaan memberi kualiti pendidikan, sama ada dari segi sekolah rendah, sekolah menengah universiti dan Program Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET),” katanya semasa sesi dialog sesi memperkasakan ekonomi rakyat di Konvensyen Nasional Kerajaan Perpaduan di Dewan Merdeka WTC Kuala Lumpur, hari ini.

Mengulas lanjut, Johari Abdul yang juga Ahli Parlimen Titiwangsa itu berkata, sekiranya kerajaan dapat menyediakan kualiti pendidikan yang baik, kerajaan perlu turut fokus pada penyediaan peluang pekerjaan.

“Selepas rakyat dapat kualiti pendidikan, mereka mahukan peluang pekerjaan. Tidak guna kita ada pendidikan tetapi apabila keluar universiti, mereka menganggur,” katanya.

Bekas Menteri Kewangan II itu berkata, rakyat turut mahukan kerajaan menyediakan rumah untuk mereka iaitu khususnya kediaman golongan B40.

“Dalam rumah tersebut kena ada tiga perkara asas. Pertama, jalan-jalan raya yang efiksien dan elok untuk sampai ke rumah mereka.
“Kedua, rakyat mahukan utiliti. Pastikan mana-mana rumah mereka tinggal sama ada rumah setinggan, sementara atau murah, mereka perlukan sumber elektrik, air dan internet,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.