nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perbetulkan laporan dalam LKAN  sebelum luluskan bajet

6 JUN: Cadangan tidak meluluskan sebarang bajet kepada mana-mana agensi yang tidak memperbetulkan teguran daripada Laporan Ketua Audit Negara (LKAN) akan dipertimbang kerajaan.

Menjelaskan perkara itu, Timbalan Menteri Kewangan, Datuk Seri Ahmad Maslan berkata, ini kerana semua perkara yang ditegur dalam LKAN itu perlu diperbetulkan dengan segera.

“Ahli Parlimen Selayang memberikan cadangan yang menarik iaitu jangan meluluskan sebarang bajet kepada mana-mana agensi yang tidak memperbetulkan teguran daripada LKAN.

“Saya rasa itu satu cadangan yang menarik dan pihak kami akan meneliti perkara yang baik ini dan kemungkinan ia akan dilakukan…Kita akan lihat,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika menggulung perbahasan LKAN di Dewan Rakyat, hari ini.

Terdahulu, dilaporkan pembangkang seolah-olah dilihat memboikot pembentangan usul membahaskan LKAN 2021 di Dewan Rakyat apabila tiada seorang pun yang masuk ke dewan pada sesi petang selepas rehat tengah hari.

Kerusi di blok pembangkang dilihat kosong ketika Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Undang-Undang dan Transformasi Institusi), Datuk Seri Azalina Othman Said membentangkan usul membahaskan LKAN 2021 itu.

Azalina ketika mengulas perkara itu berkata, beliau terkilan dan tidak boleh menerima tindakan itu, selain menjelaskan tidak mengetahui punca mereka berbuat demikian.

“Saya tak faham dan tak boleh terima, kadang-kadang geli hati dengar mereka (pembangkang) tak mahu bahas LKAN. Apabila dengar perbahasan, teguran dibuat adalah (berdasarkan) teguran siasatan dibuat Jabatan Audit Negara.

“Ahli Parlimen mewakili suara orang ramai yang menyuarakan isu dibawakan rakyat yang meletakkan kita di sini (Dewan Rakyat). Takkanlah kita menafikan suara rakyat dan meletakkan suara mereka melalui Jawatankuasa Kira-Kira Wang Negara (PAC).

“Adakah kita mahu menyatakan kurang 20 Ahli Parlimen (anggota PAC) yang hanya boleh bahas, bincang dan memberi teguran bagi isu audit negara? Adakah kita sebagai Ahli Parlimen tak boleh bincang langsung (LKAN)?” katanya menggulung perbahasan LKAN di Dewan Rakyat hari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.