nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tempoh cadangan Belanjawan 2024 dilanjut hingga 22 Sept

15 SEPT : Kementerian Kewangan (MOF) memanjangkan tempoh mengumpul maklum balas Belanjawan 2024 selama seminggu sehingga 22 September 2023 melalui portal Cadangan Belanjawan 2024 susulan sambutan yang menggalakkan.

Menurut kenyataan MOF, jelajah Belanjawan 2024 telah melangkaui seluruh pelosok negara melalui 9 Jelajah Negeri yang diterajui  Timbalan Menteri I dan II serta 24 sesi libat urus yang dikendalikan kementerian-kementerian di bawah kerajaan setakat 13 September.

Program Jelajah Belanjawan 2024 dijadualkan akan bersambung di Perak, Selangor dan Labuan dan dijangka akan berakhir pada 22 September 2023.

“Sesi tersebut melibatkan penyertaan daripada lebih 7,000 peserta dari pelbagai latar belakang seperti dewan perniagaan, pakar ekonomi, teknokrat, pertubuhan bukan kerajaan (NGO) dan juga orang awam,” katanya.

Dalam pada itu, MOF menerima lebih 9,500 maklumbalas daripada orang ramai melalui portal Cadangan Belanjawan 2024.

Maklum balas yang diterima itu meliputi bidang-bidang kelestarian ekonomi seperti pemeliharaan persekitaran, ekonomi hijau, tata kelola baik, dan pendigitalan; penambah baikan tadbir urus fiskal; dan langkah-langkah untuk memajukan industri sedia ada seperti industri kreatif dan pelancongan.

Belanjawan 2024 bermula dengan pembentangan Ekonomi MADANI : Memperkasa Rakyat pada 27 Julai 2023, yang turut memainkan peranan sebagai kenyataan pra-Belanjawan.

Kerangka tersebut telah menjadi panduan kepada kertas-kertas dasar Kerajaan Perpaduan untuk menstruktur semula ekonomi Malaysia agar ia berlandas pada trajektori pertumbuhan baru yang rancak dan saksama.

Kerangka dasar itu telah diluncurkan bagi melengkapi Ekonomi MADANI: Memperkasa Rakyat merangkumi Pelan Hala Tuju Peralihan Tenaga Negara (NETR), Pelan Induk Industri Baharu 2023 (NIMP) dan Kajian Separuh Penggal (KSP) Rancangan Malaysia Ke-12 (RMKe-12).

Belanjawan 2024 akan dibentangkan oleh  Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim pada 13 Oktober 2023 dengan menggariskan usaha dan inisiatif untuk dilaksanakan pada tahun 2024 bagi mencapai sasaran dalam kerangka Ekonomi MADANI : Memperkasa Rakyat.

Orang ramai dijemput untuk memberikan pendapat dan cadangan di portal Cadangan Belanjawan 2024 melalui pautan https://budget.mof.gov.my/ms/.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.