nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRN17: BN pilih calon tiada konflik memudaratkan parti

29 MAC : Barisan Nasional (BN) akan memilih calon yang tidak mempunyai sebarang konflik memudaratkan parti bagi Pilihan Raya Negeri Ke-17 (PRN17).

Pengerusi BN Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata kriteria baharu itu sebagai tambahan kepada kriteria utama yang ditetapkan sebelum ini.

Bung Moktar yang juga Ketua UMNO Sabah berkata ia bagi memastikan kemenangan besar kepada gabungan itu dalam PRN tersebut.

“Kriteria utama pemilihan calon BN ialah diterima, disenangi dan boleh menang.

“Selain itu, BN akan memilih calon yang tidak mempunyai sebarang konflik yang boleh memudaratkan dan membawa kekalahan kepada parti,” katanya.

Beliau berkata demikian pada majlis berbuka puasa UMNO Sabah Zon 5 yang merangkumi Bahagian Kinabatangan, Libaran, Beluran, Batu Sapi dan Sandakan di Sandakan, malam tadi.

Ahli Parlimen Kinabatangan itu akui sukar untuk memilih calon yang benar-benar diterima oleh semua lapisan rakyat.

Katanya, setiap pemimpin dan ahli perlu mempunyai prinsip perjuangan serta kesetiaan dalam parti terhadap siapa pun calon dipilih yang dipilih kelam.

“Jangan hanya kerana tidak terpilih menjadi calon kita terus mengadaikan maruah menyertai parti lain, mensabotaj calon dipilih dan sebagainya.

“Sebagai pejuang, keutamaan kita adalah parti dan kemenangan dalam PRN,” katanya.

Bung Moktar berkata ahli UMNO di semua peringkat perlu berfikiran terbuka dan mengambil sikap berlapang dada berhubung soal pemilihan calon.

Tambahnya, persiapan menghadapi PRN17 perlu diperincikan dalam memastikan UMNO dan BN mendapat mandat rakyat bagi mengambil alih tampuk pemerintahan negeri yang ketika ini gagal membela rakyat.

Mengulas lanjut, Bung Moktar mahu rakyat Sabah memberi peluang kepada UMNO-BN untuk menyelesaikan isu air, jalan raya, elektrik dan ekonomi yang semakin meruncing ketika ini.

“UMNO-BN pernah menjadi tunjang kerajaan negeri selama 24 tahun dan sepanjang tempoh itu, isu prasarana bekalan air bersih, jalan raya dan bekalan elektrik tidaklah seteruk hari ini.

“Mungkin alasan kerana kepesatan pembangunan, keperluan pengguna meningkat atau faktor cuaca, tapi jika kerajaan mempunyai perancangan lebih bersistematik dan tindakan konkrit, keadaan hari ini tidaklah memberikan tekanan kepada kehidupan rakyat,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.