nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bukan alas kaki tapi sejadah mini

13  APR : Pihak pasar raya yang tular dakwaan penjualan alas kaki bergambar Kaabah di Batu Pahat, Johor tampil menegaskan ia merupakan sejadah mini yang silap dilabel dengan barang lain.

AEON BiG (M) Sdn Bhd (AEON BiG) memaklumkan kesilapan itu sudah diperbetulkan dengan serta-merta dalam sistam pengurusan dan deskripsi barangan.

Katanya, barangan tersebut dibekalkan oleh syarikat A&R Fashion Collection (A&R) iaitu perusahaan kecil dan sederhana (PKS) milik sepenuhnya bumiputera.

“A&R telah mengesahkan bahawa produk berkenaan sememangnya merupakan sejadah mini, di mana coraknya adalah dalam format menegak yang merupakan amalan biasa.

“Walau bagaimanapun, selaras dengan amalan terbaik syarikat untuk pembekal PKS, A&R telah menggunakan kod barangan dalam sistem yang sebelum ini digunakan untuk produk-produk lain syarikat tersebut.

“Akibatnya, label yang digantung pada produk menunjukkan pelbagai deskripsi lantas terus menyebabkan kekeliruan. Perkara ini telah diperbetulkan serta-merta dalam sistem pengurusan barangan AEON BiG,” kata pasar raya itu dalam satu kenyataan, hari ini.

Sebelum ini, Jabatan Agama Islam Negeri Johor (JAINJ) dilaporkan telah merampas 11 alas kaki bergambar Kaabah yang dijual di sebuah pasar raya di Batu Pahat, Selasa lalu.

Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam Johor, Mohd Fared Mohd Khalid berkata tindakan itu diambil susulan aduan awam terhadap tindakan pasar raya itu yang menjual alas kaki berkenaan sempena sambutan Aidilfitri.

Dalam kenyataan sama, AEON BiG berkata pihaknya akan terus bekerjasama dengan JAINJ dan mana-mana pihak berkuasa berkaitan jika terdapat sebarang maklumat lanjut yang diperlukan.

Syarikat berkenaan dalam masa sama berharap agar kenyataan bersama itu akan menjelaskan sebarang keraguan mengenai isu berkenaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.