nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tidak salah anjur program, umum peruntukan ketika PRK

25 JUN : Penganjuran program dan pengumuman peruntukan oleh kementerian mahupun menteri ketika Pilihan Raya Kecil (PRK) bukanlah menjadi satu kesalahan, kata Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan.

Beliau berkata, isu penganjuran program dan pengumuman peruntukan itu pernah dibawa ke mahkamah sebelum ini, namun keputusan tidak memihak kepada pihak pembangkang yang mempertikaikannya.

“Ketika itu, mahkamah buat keputusan mereka (menteri) datang atas jawatan pimpinan kerajaan yang berdepan dengan masyarakat dan kebetulan ada PRK. Jadi ia bukanlah kesalahan.

“Saya datang ke sini (Sungai Bakap) malam ini pun selaku Ahli Majlis Tertinggi UMNO untuk memberi ceramah, begitu juga rakan-rakan yang lain contohnya Fadhlina Sidek yang juga Menteri Pendidikan tetapi juga merupakan Ahli Parlimen di sini (Nibong Tebal),” katanya kepada pemberita selepas menghadiri ceramah kelompok Pusat Daerah Mengundi (PDM) Sungai Bakap di Kampung Makau Suah di Nibong Tebal, malam tadi, lapor Bernama.

Beliau berkata demikian mengulas kenyataan seorang Ahli Parlimen pembangkang yang disiarkan sebuah portal semalam yang mendakwa ramai menteri turun atas nama program anjuran kerajaan di Sungai Bakap dan bukannya aktiviti parti atau calon Pakatan Harapan (PH), Dr Joohari Ariffin.

Ahli Parlimen Rantau Panjang, Datuk Siti Zailah Mohd Yusoff mendakwa itu antara luahan pengundi kepadanya memandangkan banyak program yang dianjurkan di Sungai Bakap melibatkan menteri dan kerajaan.

Joohari dicabar Naib Yang Dipertua PAS Nibong Tebal, Abidin Ismail sebagai calon Perikatan Nasional (PN), dalam pertembungan satu lawan satu pada PRK DUN Sungai Bakap, 6 Julai ini.

PRK berkenaan diadakan susulan kematian penyandangnya Nor Zamri Latiff pada 24 Mei akibat keradangan dalam perut.

Dalam pada itu, Ahmad yang juga Timbalan Menteri Kerja Raya menaruh harapan agar bilangan jentera parti sama ada UMNO dan Barisan Nasional (BN), terus ditambah dan diperkukuh gerak kerja kempennya untuk memenangkan calon PH.

“Selaku ketua war room yang dilantik oleh Majlis Tertinggi UMNO baru-baru ini, saya kira antara perkara yang perlu diutamakan ialah gerakan rumah ke rumah, untuk buat penjelasan terhadap isu semasa.

“Ini termasuk mengenai penyasaran subsidi diesel dan masalah bekalan air, kerana itu isu utama di sini dan perlu diberi ulasan dari semasa ke semasa,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.