nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKP Dilanjutkan Sehingga 12 Mei Dengan Sedikit Kelonggaran

23 APRIL: Kerajaan memutuskan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilanjutkan untuk tempoh dua minggu lagi dari 29 April hingga 12 Mei ini.

Bagaimanapun, kata Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, kerajaan memberi sedikit kelonggaran pada lanjutan PKP Fasa 4 yang dilaksanakan bagi membendung penularan COVID-19 di negara ini sejak 18 Mac lalu.

Katanya, kelonggaran diberikan kepada pelajar yang masih di kampus untuk pulang ke rumah masing-masing dalam tempoh terdekat.

Dalam perutusan khas malam tadi, Muhyiddin berkata, kerajaan turut mempertimbang untuk membenarkan satu kali perjalanan bagi mereka  ramai yang terkandas di kampung atau tempat lain yang hendak balik ke rumah masing-masing

Menjelaskan lebih lanjut, Perdana Menteri berkata, proses membawa pelajar berkenaan pulang sedang dirancang kerajaan dengan nasihat Kementerian Kesihatan.

Katanya, dengan jumlah pelajar hampir 100,000 orang, proses membawa pulang penuntut perlu dirancang secara teliti bagi memastikan ia teratur dan tidak menyebabkan risiko jangkitan COVID-19.

“Sebelum dibenarkan pulang, semua pelajar ini akan dipastikan benar-benar sihat dan tidak mempunyai gejala COVID-19.

“Butiran terperinci mengenai pergerakan pulang ini akan diumumkan kerajaan dalam masa terdekat. Jadi, kepada ibu bapa sabar dulu,” katanya.

Manakala kebenaran satu kali perjalanan bagi orang ramai yang terkandas di kampung atau tempat lain, ianya hanya diberikan kepada mereka yang terperangkap di kampung atau di tempat lain, sebelum kerajaan melaksanakan PKP fasa pertama.

Katanya, pergerakan itu juga membabitkan jumlah besar dan kerajaan sedang mengumpul data dan mengkaji kaedah terbaik untuk mengatur pergerakan golongan berkenaan.

Sebelum ini, Menteri Kanan (Keselamatan) , Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, berkata, mereka terbabit boleh mendaftar secara dalam talian di aplikasi disediakan Polis Diraja Malaysia (PDRM), atau membuat temujanji untuk hadir ke balai polis bagi tujuan pendaftaran bermula 25 April.

Tambah Muhyiddin, adadalah penting untuk pihak polis mengatur perjalanan saudara-saudari supaya tidak berlaku kesesakan di jalan raya atau di hentian-hentian di lebuh raya.

Mereka terbabit juga perlu pastikan anda sihat dan tidak mempunyai apa-apa gejala sebelum memulakan perjalanan.

“Butiran terperinci mengenai perkara ini akan diumumkan  kerajaan dalam masa terdekat.

Ini adalah sedikit kelonggaran yang diberikan setakat ini. Saya ulang sekali lagi, sedikit kelonggaran, bukan terlalu longgar,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.