nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penghantaran Pulang Pelajar IPTA Dan IPTS Ke Zon Hijau Bermula Isnin

24 APRIL: Kerajaan membenarkan pergerakan penghantaran pulang pelajar institusi pengajian tinggi (IPT) awam dan swasta, termasuk politeknik dan kolej komuniti di bawah Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) secara berperingkat bermula Isnin ini.

Proses ini dijangka membabitkan kira-kira 53,000 pelajar dan hanya dihantar pulang ke kawasan zon hijau dengan peraturan ketat.

perjalanan dibuat dari jam 9 malam hingga 9 pagi bagi mengelakkan kesesakan dan pergerakan besar di waktu siang

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, perjalanan dengan bas dibuat dari jam 9 malam hingga 9 pagi bagi mengelakkan kesesakan dan pergerakan besar di waktu siang.

Pelajar terlebih dahulu  akan menjalani saringan gejala COVID-19 walaupun sudah lebih sebulan berada di kampus sebelum menaiki bas  dan mereka akan dibekalkan dengan makanan serta topeng muka.

“Mereka yang gunakan bas akan dihadkan dan dipastikan dari segi penjarakan sosial. Jika tempat duduk untuk dua orang hanya boleh digunakan seorang, bermakna kalau bas itu untuk 40 penumpang, hanya 20 penumpang dibenarkan, ” katanya pada sidang media harian hari ini.

Ismail Sabri berkata, bas akan membawa pelajar ke pejabat daerah atau balai polis di kawasan masing-masing sebelum barisan hadapan di daerah tersebut enghantar mereka terus ke rumah.

Katanya, pelajar yang memiliki kenderaan sendiri juga dibenarkan memandu pulang dengan syarat perjalanan tidak merentas negeri dan mereka hanya memandu seorang sahaja.

Bagi pelajar yang akan pulang ke Sabah dan Sarawak pula, mereka harus menjalani kuarantin selama 14 hari seperti ditetapkan kerajaan negeri.

Selain itu, bagi pelajar-pelajar bukan di bawah KPT, kementerian yang menguruskan pusat pengajian boleh melalukan tindakan sama tetapi mesti mematuhi segala peraturan yang ditetapkan KPT.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.