nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

RM132.85 dibelanjakan untuk #MusaadahCovid-19

8 MEI: Sebanyak RM132.85 perbelanjaan diperuntukkan untuk misi membabitkan Jabatan Perdana Menteri dan agensi Hal Ehwal Agama sepanjang Mac dan April lalu bagi membantu asnaf, petugas barisan hadapan dan kumpulan lain yang memerlukan.

Dalam Kad Laporan Pejabat Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Datuk Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri yang dikeluarkan hari ini, peruntukan berkenaan diagihkan menerusi program #MusaadahCovid-19, yang turut membabitkan 10 agensi bawah jabatan berkenaan.

“Ia termasuk peruntukan daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) sebanyak RM81.2 juta dan RM6.2 juta untuk Lembaga Tabung Haji, Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) sebanyak RM39.5 juta, Yayasan Waqaf Malaysia (RM1 juta) dan Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPEIM) sebanyak RM1.54 juta.

“Turut menyumbang dalam program ini ialah Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) (RM2.15 juta), Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (RM350 ribu),” menurut kad laporan berkenaan.

Antara pencapaian lain yang dinyatakan Zulkifli bagi tempoh 2 bulan ini termasuk mengadakan 4 Mesyuarat Khas Majlis Kebangsaan Hal Ehwal Ugama Islam (MKI) bagi membincangkan isu pentadbiran Islam ketika PKP dan penyelarasan urusan pentadbiran hal ehwal agama dalam tempoh PKP pada peringkat persekutuan dan negeri.

“Ia termasuk membincangkan mengenai penangguhan aktiviti agama di masjid dan surau, kaedah melihat anak bulan, kaedah pembayaran zakat fitrah, kaedah pelaksanaan ibadah pada bulan Ramadan, kedudukan solat berjemaah, garis panduan sambutan hari raya, garis panduan perkahwinan orang Islam dalam tempoh PKP serta pasca PKP dan garis panduan ibadah pasca PKP,” katanya.

Sementara itu, Zulkifli berkata pihaknya turut melaksanakan transformasi budaya kerja dengan melaksanakan serahan laporan bulanan bagi setiap agensi kepadanya serta lebih mengutamakan pendekatan status ‘meeting update’, ‘information sharing meeting’, ‘decision sharing meeting’ dan ‘problem solving meeting’ dalam setiap mesyuarat bersama agensi.

Tambahnya, bagi aspek modal insan, jabatannya turut turut menubuhkan Jawatankuasa Penyusun Tafsir al-Bayan, Jawatankuasa Penterjemah dan Penyemak Kutub al-Sittah.

Bahkan turut serta dalam kerjasama bersepadu bersama 2 kementerian iaitu Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat dan Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan bagi menyelesaikan isu pengurusan emosi berkaitan kekeluargaan, sosial dan komuniti, sebanyak 823 aduan diterima sehingga tarikh 28 April.

“Saya tidaklah berbangga dengan Anugerah Ikon Integriti dan Anti Rasuah Negara yang baharu saya terima pada Disember 2019 oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia . Ia satu amanah yang berat untuk saya zahirkan sepanjang memegang jawatan ini,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.