nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

P.Pinang benarkan sukan ringan bermula 13 Mei

8 MEI: Penduduk di Pulau Pinang dibenar menjalankan aktiviti sukan ringan bermula 13 Mei ini.

Menurut Pengerusi Jawatankuasa Belia dan Sukan negeri, Soon Lip Chee, pelaksanaan aktiviti sukan itu perlu bersandarkan pematuhan prosedur operasi standard (SOP) seperti diputuskan dalam fasa ‘Strategi Pemulihan Berperingkat Pulau Pinang’ pada 4 Mei lepas.

“Aktiviti sukan yang dibenarkan adalah seperti badminton dan tenis di kawasan terbuka, joging secara individu dengan penjarakan sosial sejauh 2m, berbasikal secara individu dengan penjarakan sosial sejauh 5m dan golf saja,” katanya dalam kenyataan.

Beliau berkata, keputusan itu dibuat selepas mengambil kira pandangan dan cadangan beberapa agensi berkaitan seperti Majlis Sukan Pulau Pinang (MSNPP), Majlis Bandaraya Pulau Pinang (MBPP), Majlis Bandaraya Seberang Perai (MBSP) serta Perbadanan Stadium dan Kawasan Lapang Pulau Pinang.

“Kerajaan negeri memutuskan semua stadium dan kompleks sukan di bawah kendalian pihak berkuasa tempatan (PBT) serta Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang (PDC) kekal ditutup bagi kegunaan orang awam.

“Stadium dan kompleks sukan yang tidak akan dibuka adalah Stadium Bandaraya, Kompleks Sukan Balik Pulau, Kompleks Sukan Bandaraya Relau, Kompleks Sukan dan Rekreasi Bertam, Kompleks Sukan dan Rekreasi Sony, Kompleks Sukan dan Rekreasi Jalan Betek, Stadium Negeri Batu Kawan dan semua balai rakyat.”

Beliau berkata, semua tempahan dan sewaan kompleks sukan, stadium dan padang awam juga tidak akan diterima, manakala taman rekreasi awam kekal ditutup, termasuk Taman Botani, Taman Bandaraya (Youth Park), Taman Metropolitan, Empangan Air Itam dan Empangan Mengkuang.

Katanya, aktiviti mendaki bukit di dalam kawasan bukit, taman rimba atau hutan simpanan di bawah seliaan Jabatan Perhutanan dan Jabatan Perhilitan tidak dibenarkan sejajar arahan Kementerian Tenaga dan Sumber Asli.

“Orang awam dibenar menggunakan taman-taman kejiranan dan ‘pocket park’ yang berdekatan kawasan perumahan masing-masing bagi aktiviti berjoging dan kecergasan ringan secara individu tanpa melibatkan aktiviti kumpulan dan dikehendaki mematuhi penjarakan sosial sekurang-kurangnya 2m bermula 7 pagi hingga 7 malam saja.”

Beliau berkata, orang awam yang mengalami gejala seperti demam, batuk dan selesema dilarang mengunjungi taman rekreasi dan padang awam.

Sementara itu, Soon berkata, bagi program latihan atlet negeri yang akan mewakili Pulau Pinang ke Sukan Malaysia ke-20 di Johor (Sukma 2020) di bawah MSNPP dibenar melakukan latihan secara berperingkat mulai 13 Mei.

“Permulaan latihan secara berperingkat melibatkan 2 fasa, di mana fasa pertama akan bermula 13 Mei ini dan fasa kedua akan bermula 1 Jun ini berdasarkan SOP ditetapkan Majlis Keselamatan Negara.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.