nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPLB buat pelantikan berkaitan MARA dan RISDA

12 MEI: Kementerian Pembangunan Luar Bandar (KPLB) melalui agensi-agensinya telah berperanan secara signifikan dalam pembangunan kesejahteraan masyarakat luar bandar terutamanya kumpulan sasar yang telah ditetapkan.

Bagi memastikan usaha ini dapat diteruskan secara efektif dan efisien, perlantikan Pengerusi dan Ahli Lembaga Pengarah Agensi dan subsidiari di bawahnya adalah amat diperlukan untuk memastikan semua agensi terbabit dapat berperanan dengan nilai akauntabiliti serta tadbir urus yang baik.

Bagi memenuhi hasrat Kementerian Pembangunan Luar Bandar (KPLB), hari ini diumumkan empat (4) orang Pengerusi yang baharu di bawah agensi MARA berkuat kuasa 15 Mei 2020 adalah seperti berikut;

1. Datuk Dr. Roziah Omar

Pengerusi Kolej Poly-Tech MARA Sdn. Bhd. (KPTM)

2. Mazlan Othman

Pengerusi MARA Liner Sdn. Bhd. (MLSB)

3. Kapten (B) Muhammad Suhaimi Yahya

Pengerusi Asia AeroTechnic Sdn. Bhd. (AAT)

4. Shaik Rizal Sulaiman

Pengerusi Harta Prima Realties Sdn. Bhd. (HPR)

Disamping itu, KPLB juga mengumumkan pelantikan dua (2) orang Ahli Lembaga Pengarah yang baharu di bawah GIATMARA yang mana sebelum ini KPLB telah mengumumkan pelantikan Datuk Abdul Halim Mansor sebagai Pengerusi GIATMARA pada 8 Mei 2020 yang lalu.

Senarai dua (2) orang Ahli Lembaga Pengarah GIATMARA yang berkuat kuasa pada 15 Mei 2020 ini adalah seperti berikut;

1. Roslan Nikmat

2. Syahril Izham Abd Malek

Selain itu juga, setelah pelantikan Datuk Mohd Salim Sharif sebagai Pengerusi RISDA sepertimana yang diumumkan baru-baru ini, hari ini KPLB turut melantik lima (5) orang Ahli Lembaga Pengarah RISDA yang baharu iaitu;

1. Datuk Isnin Aliasnih@Liasnih

2. Datuk Dr. Shahrazat Ahmad

3. Dato’ Zamri Yaakob

4. Mohd Taufik Yaacob

5. Wan Abdul Hadi Wan Mohd Shafie

Sementara itu, Rosely Kusip pula dilantik sebagai Pengerusi RISDA Estates, salah sebuah anak syarikat RISDA yang berperanan dalam pengurusan ladang dan kilang di bawah urus tadbir RISDA.

KPLB mengucapkan Tahniah di atas pelantikan ini dan yakin dengan ketokohan, keupayaan, kepakaran dan pengalaman yang luas, diharap dapat memberikan perkhidmatan yang cemerlang untuk kemajuan Agensi pada masa akan datang.

Tahniah!

Datuk Dr. Abd Latiff Ahmad

Menteri Pembangunan Luar Bandar

Putrajaya

12 MEI 2020

Get real time updates directly on you device, subscribe now.