nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pendaftaran PN tidak akan dibuat tergesa-gesa

14 MEI : Pendaftaran Perikatan Nasional (PN) tidak akan dibuat secara tergesa-gesa kerana ia perlu melalui proses mengikut perlembagaan parti komponen masing-masing.

Menurut Setiausaha Agung BN, Tan Sri Annuar Musa, perkara ini melibatkan lebih 10 parti komponen dalam PN yang memerlukan penelitian sebaiknya sebelum mencapai suatu keputusan yang besar.

“Kalau nak buat dalam masa yang dekat ni, kita tak boleh berbuat demikian, sebab segalanya mesti ikut proses tertentu. PN banyak parti politik, lebih dari 10 parti politik, sudah tentu perhubungan itu akan berlaku.

 “Kita bukan nak ada PRU (Pilihanraa Umum) dalam masa terdekat pun,” katanya pada sidang media Pasca Mesyuarat Dewan Tertinggi Barisan Nasional di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Khamis.

Jelasnya dalam hal ini pandangan dari semua pihak perlu diambil kira, maka sebab itu tiada had masa yang ditetapkan untuk mendaftarkan PN sebagai sebuah gabungan parti politik yang sah.

Namun perbincangan akan terus dibuat berhubung perkara itu.

PN merujuk kepada kerjasama parti Bersatu, BN, PAS dan GPS membentuk kerajaan Pusat pimpinan Tan Sri Muhyiddin Yassin yang dipilih sebagai Perdana Menteri selepas PH tumbang.

Dalam perkembangan lain, Annuar turut berkata seramai 43 ahli parlimen BN sebulat suara menyokong penuh kepimpinan Muhyiddin sebagai Perdana Menteri.

Penegasan itu adalah susulan perkara yang dibangkitkan pembangkang sebelum ini berkenaan undi tidak percaya terhadap Perdana Menteri.

Beliau juga mengumumkan Ahli Parlimen Bagan Datuk, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dilantik Ketua Whip BN di Parlimen.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.