nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

10 individu ditangkap, langgar prosedur PKPB

14 MEI: Polis menahan 10 individu kerana didapati melanggar prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Jumlah tangkapan itu sekaligus mencatatkan peningkatan mendadak, berbanding kelmarin yang hanya menyaksikan PDRM menahan seorang individu di Selangor.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, berkata penahanan itu selari keputusan pihak berkuasa untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang dikesan gagal mematuhi SOP ditetapkan kerajaan.

“Justeru, saya ingatkan kepada setiap rakyat untuk sentiasa patuh peraturan dan SOP,” katanya pada sidang media selepas Mesyuarat Khas Menteri Mengenai PKPB, di Putrajaya, Khamis.

Dalam pada itu, anggota keluarga kepada rakyat Malaysia yang berstatus Pemastautin Tetap (PR) atau pemegang Pas Lawatan Sosial Jangka Panjang akan dikenakan tindakan sekiranya enggan membayar kos penginapan sepanjang menjalani proses kuarantin wajib.

Menjelaskan perkara itu, Ismail Sabri berkata mesyuarat Jawatankuasa Khas Kabinet mengenai Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) hari ini bersetuju memberikan kebenaran kepada Jabatan Imigresen Malaysia untuk menarik balik keistimewaan diberikan kepada mereka.

Malah, beliau turut meneliti perkara itu dan mengambil tindakan undang-undang ke atas mereka sehingga bayaran penginapan berkenaan dijelaskan.

“Seperti saya umumkan mengenai dasar kuarantin wajib ini… pasangan, isteri atau anak (kepada rakyat Malaysia) yang berstatus pemastautin tetap dan pemegang Pas Lawatan Sosial Jangka Panjang yang balik ikut suami dan isteri (dari luar negara ketika tempoh PKP), mereka ini mesti tanggung kos hotel sendiri (pusat kuarantin).

“Namun, terdapat dalam kalangan mereka ini yang enggan membayar kos ini apabila mereka keluar daripada hotel penginapan mereka,” katanya lagi. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.