nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Keutamaan kepada murid peperiksaan utama kembali ke sekolah

16 MEI: Keutamaan akan diberikan kepada murid yang akan menduduki peperiksaan utama untuk ke sekolah apabila sesi persekolahan dibuka nanti.

Ia membabitkan mereka yang akan menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), Sijil Vokasional Malaysia (SVM), Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) dan Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM).

Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata kerajaan akan memastikan prosedur operasi standard (SOP) mengenai penjarakan sosial dan penjagaan kebersihan diri yang ditetapkan dipatuhi.

Beliau juga memberi jaminan pembukaan sekolah akan dimaklumkan dua minggu lebih awal selain turut bergantung kepada nasihat yang diberikan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)..

“SOP ini meliputi prosedur mengenai ketibaan murid di sekolah, pergerakan ke bilik darjah, susunan meja dalam bilik darjah, pergerakan di kantin dan pelbagai aspek lain,” katanya dalam perutusan Hari Guru 2020, hari ini.

Dalam pada itu, Muhyiddin mengakui penularan wabak COVID-19 banyak mengubah amalan pendidikan.

Katanya, sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan, pengajaran dan pembelajaran tidak lagi dijalankan secara bersemuka.”Sebaliknya, guru menggunakan pelbagai kaedah lain untuk berhubung dengan pelajar.

“Ramai yang menggunakan aplikasi dalam talian seperti Google Classroom, cikgooTUBE dan Zoom untuk melaksanakan pembelajaran di rumah atau homebased learning.

“Tidak kurang juga cikgu yang menggunakan Whatsapp dan Telegram. Saya diberitahu, ada juga cikgu yang menyampaikan latihan sukan secara online,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.