nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PH sokong titah Agong tetapi pertikai tiada persidangan

18 Mei: Meskipun dalam kenyataan media yang dikeluarkan PH dilihat menerima baik segala titah Yang Dipertuan Agong, Sultan Abdullah Sultan Ahmad Shah, namun segala pertikaian dibangkitkan dalam sidang media yang berlangsung hari ini di Putrajaya.

Menurut bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad sidang Dewan Rakyat kali ini diibaratkan sebagai Parlimen bisu kerana tidak dibenarkan untuk bercakap.

“Kalau mesyuarat diteruskan sampai petang kerana dalam Parlimen gedung bercakap tapi tak boleh bercakap, dia tak jadi gedung bercakap lagi, kalau bahas sampai petang tak jadi masalah dengan pandemik.

“Kalau dengan cara yang dibuat hari ini, dengan penjarakan dalam dewan, saya berpendapat kita tidak boleh terima alasan kerana Covid, kita boleh bersidang tiga jam sahaja. Sepatutnya boleh bersidang lama sebab aturan dan syarat dibuat cukup elok, sebelum masuk kena basuh tangan dua kali,” katanya lagi.

Dewan Rakyat ditangguh selepas berakhirnya titah Yang Dipertuan Agong tanpa sebarang perbahasan dan kemudian kesemua ahli parlimen diarah pulang, sekaligus menimbulkan ketidakpuasan hati ahli parlimen pembangkang.

Dalam masa yang sama, Mahathir turut berkata adalah lebih baik untuk memansuhkan parlimen sahaja

“Kalau kami tak boleh bercakap langsung dalam parlimen, lebih baik mansuh parlimen,” ujarnya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.