nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis kawal ketat luar parlimen

18 MEI: Persidangan sehari penggal ketiga Parlimen ke-14 yang berlangsung tepat jam 10 pagi ini menyaksikan keadaan agak terkawal di luar dan di dalam kawasan Parlimen.

Polis telah mengadakan sekatan jalan raya kira-kira 300 meter di persimpangan masuk menuju ke bangunan parlimen bagi memeriksa dan membenarkan hanya individu dengan kebenaran sahaja boleh masuk ke Parlimen. .

Pengamal media yang hadir juga tidak dibenarkan masuk walaupun hanya untuk berada di hadapan pintu masuk Parlimen kerana hanya media rasmi kerajaan sahaja diizinkan.

Itu pun hanya dengan jumlah terhad dan individu berkenaan yang sudah menjalankan saringan Covid-19.

Turut kelihatan dua buah kereta perisai, Barracuda milik Polis Diraja Malaysia (PDRM) memasuki kawasan Parlimen.

Untuk pengetahuan seramai 950 orang terdiri daripada Ahli Parlimen, Senator, warga Parlimen serta petugas media yang dijadualkan berada di bangunan Parlimen ketika persidangan sehari penggal ketiga Parlimen ke-14 menjalani ujian saringan Covid-19 secara berperingkat mulai 13 Mei bagi memastikan mereka yang hadir bebas wabak itu.

Seramai 220 daripada 222 Ahli Parlimen disahkan negatif Covid-19, sekali gus membolehkan mereka menghadiri persidangan Dewan Rakyat hari ini.

Ahli Parlimen Bagan Datuk, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi diperiksa suhu badan oleh pihak keselamatan Parlimen sebelum dibenarkan masuk Dewan Rakyat.

Manakala dua lagi Ahli Parlimen tidak menjalani ujian saringan itu kerana sedang menjalani kuarantin disebabkan dikesan sebagai kontak rapat dengan kes positif Covid-19.

Persidangan sehari ini akan dimulakan dengan ucapan perasmian sidang oleh Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, dan selepas itu Dewan Rakyat akan ditangguhkan ke persidangan kedua yang dijadualkan pada Julai nanti.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.