nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Parlimen menjadi sampah kerana PH- Shabudin

19 MEI: PH perlu sedar bahawa institusi Parlimen diperlihat seperti sampah kerana pembangkang itu. 

Tegas Ahli Parlimen Bersatu Datuk Shabudin Yahaya, sikap mereka yang tidak menghormati institusi Perlembagaan itu merupakan satu penghinaan sekaligus tindakan perlu diambil terhadap ahli parlimen PKR Kuala Langat, Xavier Jayakumar. 

“Beliau patut sedar yang menampakkan Parlimen sebagai sampah adalah PH, kerana sikap dan perangai mereka yang tidak menghormati institusi parlimen selama ini.  

“Kenyataan beliau bahawa parlimen sampah amat tidak bertanggungjawab dan menghina Yang Dipertuan Agong selaku ketua negara yang merasmikan sidang parlimen di negara tercinta ini pada setiap penggal. 

“Malah menyifatkan Parlimen sampah adalah suatu penghinaan dan penderhakaan kepada Yang Dipertuan Agong. Maka beliau selayaknya dihukum di atas keceluparan mulutnya,” katanya kepada PNBBC portal.

Semalam Xavier di luar Parlimen menyifatkan institusi tersebut adalah sampah kerana mendakwa hak mereka sebagai wakil rakyat disekat apabila tidak membenarkan usul Ahli Parlimen Langkawi Tun Dr Mahathir Mohamad berhubung usul undi tidak percaya terhadap Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin dibahaskan. 

Bukan itu sahaja, Mahathir pada sidang media semalam juga turut menggesa agar Parlimen dimansuhkan jika institusi itu bertukar menjadi ‘gedung bisu’ kerana tidak membenarkan ahli parlimen bercakap dan berbahas seperti biasa. 

“Kedegilan mereka menerima hakikat bahawa peralihan kuasa adalah berlaku secara undang-undang dan diperjelaskan oleh Yang Dipertuan Agong sewaktu menyampaikan titah ucapan merasmikan persidangan dewan pada hari ini,” tambah Shabudin lagi. 

Namun berdasarkan susunan kerusi dalam Dewan Rakyat menunjukkan Muhyiddin mendapat sokongan majoriti kerana lebih dari 114 kerusi di blok kerajaan. 

Manakala selebihnya adalah di blok pembangkang. – Oleh ASLINDA NASIR

Get real time updates directly on you device, subscribe now.