nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tidak suka DAP dan Anwar, Mahathir umum BERSATU keluar PH

19 MEI: Pertikaian pemimpin BERSATU termasuk antara bekas Setiausaha Agung parti Datuk Marzuki Yahya dengan Ketua Penerangan  Dr Mohd Radzi Md Jidin berhubung tanda tanya sama ada parti itu masih bersama PH, akhirnya terjawab.

Satu video mengandungi rakaman suara mirip Tun Dr Mahathir Mohamad yang dipercayai dirakam dalam mesyuarat MPT BERSATU pada 23 Februari membuat pengumuman keluar daripada PH.

Menerusi rakaman yang tular di media sosial hari ini, Dr Mahathir yang juga Pengerusi Bersatu bertanya di dalam perjumpaan itu mengenai keputusan kepada cadangan BERSATU untuk keluar daripada PH.

Ini kerana selain cadangan keluar daripada PH, Dr Dr Mahathir pula mencadangkan supaya tunggu dan fikir secara mendalam dan kemudian  bertanya sama ada hendak buat keputusan sekarang atau beri masa sedikit.

Jelas juga dalam rakaman yang bocor itu, suara individu mirip Dr Mahathir itu menyatakan tidak ada kelainan berhubung cadangan tersebut kerana beliau tidak suka DAP dan Datuk Seri Anwar Ibrahim

“Ini semua soal masa atau (kita) ambil tindakan hari ini,” tanya beliau.

Selepas dipersetujui mereka yang berada dalam mesyuarat itu., Dr Mahathir kemudian mengumumkan keluar PH.

Menerusi video rakaman suara itu ada juga video Marzuki menyatakan pada sidang media, bahawa mesyuarat MPT membuat keputusan BERSATU keluar PH dan semua akur.

Amat jelas Dr Mahathir dan Marzuki masih terus mengelirukan rakyat khususnya ahli-ahli BERSATU bagi menarik perhatian supaya menyokong mereka dengan alasan BERSATU masih bersama PH.

Bagaimanapun Seramai 27 pemimpin BERSATU, termasuk 11 ketua negeri, menegaskan ahli pimpinan tertinggi parti itu memutuskan BERSATU keluar Pakatan Harapan, ketika Dr Mahathir Mohamad semalam membuat dakwaan sebaliknya.

Mereka dalam satu kenyataan bersama berkata MPT pada 23 Feb memutuskan BERSASTU keluar PH dan membentuk gabungan politik baru dengan parti lain di luar PH.

“Keputusan ini jelas dan tidak perlu dipertikaikan,” katanya.

Mereka juga menyatakan sokongan penuh terhadap penubuhan Perikatan Nasional, dan bersetuju BERSATU menyertai gabungan itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.