nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Covid-19: Penerbangan bawa pulang pelajar Sabah kembali beroperasi

20 MEI: Kerajaan negeri bersetuju untuk membenarkan penerbangan pulang membabitkan pelajar Sabah yang ditangguhkan sebelum ini beroperasi semula.

Menteri Pelajaran dan Inovasi Sabah, Datuk Dr Yusof Yacob, dalam satu kenyataan media yang dikeluarkan hari ini berkata, keputusan terbabit dilakukan berikutan kerajaan Persekutuan bersetuju dengan cadangan pelajar Sabah menjalani persampelan Covid-19 terlebih dahulu sebelum pulang.

“Keputusan ini merupakan jalan terbaik bagi mengatasi masalah kekurangan dan kesesakan pusat kuarantin di Sabah kerana pelajar dengan keputusan ujian Covid-19 negatif dibenarkan meneruskan baki tempoh kuarantin di rumah masing-masing.

“Penerbangan membawa pelajar balik ke Sabah akan beroperasi semula mulai esok dengan empat penerbangan dari Kuala Lumpur dan Sarawak yang akan membawa balik seramai 1,027 pelajar.

“Esok (21 Mei), empat penerbangan lagi akan membawa seramai 906 orang pelajar sementara penerbangan seterusnya dijadualkan pada 27 dan 28 Mei ini.

“Tarikh penerbangan yang seterusnya akan dimaklumkan kelak,” katanya.

Yusof dalam kenyataan media yang sama berkata, pelajar yang belum sampai giliran untuk balik ke kampung halaman sebelum perayaan Hari Raya Aidilfitri dan Pesta Kaamatan diminta bersabar dan kekal di tempat kediaman masing-masing.

“Kerajaan negeri amat tegas dalam memastikan pergerakan balik pelajar mengikut produser operasi standard (SOP) yang ditetapkan oleh Jabatan Kesihatan Negeri Sabah ( JKNS ) berikutan terdapatnya lima kes positif di kalangan pelajar IPT setakat ini.

“Disebabkan beberapa perkara yang tidak dapat dielakkan seperti keperluan untuk memenuhi SOP dari JKNS dan isu pusat kuarantin yang tidak mencukupi sebelum ini, maka hasrat pelajar untuk balik semasa cuti perayaan tidak dapat direalisasikan,” katanya.

JPPM juga mengesahkan surat tersebut adalah daripada JPPM bagi menjawab surat PPBM.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.