nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Azis jangan gelabah tuduh UMNO cuba beli Adun Sabah

22 MEI: Ketua Pemuda Warisan Datuk Mohd Azis Jamman, tidak perlu gelabah apatah lagi menuduh UMNO cuba membeli Adun gabungan Warisan susulan khabar angin mengatakan kerajaan Sabah akan tumbang.

Ketua Pemuda Umno Sabah, Abdul Aziz Julkarnain berkata tuduhan Azis sebenarnya tidak demokrasi kerana sebelum ini Adun Barisan Nasional yang melompat menyertai gabungan parti diketuai Datuk Seri Shafie Apdal.

“Azis tidak perlu gelabah dengan memfitnah Umno bahawa parti itu sedang membeli Adun-Adun untuk menubuhkan kerajaan yang tidak demokratik. Sebagai rekod, kerajaan Shafie lah sebenarnya yang tidak demokratik.

“Adun-Adun tidak perlu dibeli. Mereka pun sedar dan tahu bahawa rakyat bakal menghukum mereka pada pilihan raya akan datang sekiranya mereka masih gagal memahami siri penolakan rakyat di 4 PRK, termasuk di Kimanis,” katanya dalam satu kenyataan.

Azis sebelum ini menyifatkan UMNO sebagai  bermimpi mahu membentuk kerajaan pintu belakang di Sabah melalui usaha membeli wakil rakyat UMNO untuk berpaling tadah.

Mengulas lanjut, Abdul Aziz menjelaskan kenyataannya berhubung kerajaan Warisan Sabah akan tumbang mengambil kira jumlah sokongan kepada Shafie hanya 19 Adun dan ia memberi gambaran ketua menteri Sabah itu tidak mempunyai sokongan majoriti.

“Reaksi saya dan pemimpin Umno yang lain adalah berdasarkan aksi ‘political stunt’ yang dibuat oleh Wilfred Madius Tangau (Upko) pada 15hb Mei 2020 melalui satu sidang media.

“Tangau dengan tidak semena-mena cuba mengumpulkan semua Adun yang menyokong kepimpinan Shafie dalam sidang media khas di Magelan Sutera.

“Sidang media ini dibuat rentetan khabar angin yang bertiup kencang bahawa akan berlaku perubahan kerajaan pada Julai nanti.

“Dalam sidang media tersebut, Tangau menegaskan keyakinannya bahawa Adun masih setia dan terus teguh bersama Shafie.

“Ironinya yang hadir menyatakan kesetiaan cuma 19 Adun. Angka 19 jelas menunjukkan Shafie mungkin tidak ada lagi majoriti yang cukup untuk menerajui kerajaan negeri.

“Makanya, dengan menggunakan kaedah matematik yang mudah, angka 19 adalah munasabah untuk sesiapa sahaja membuat andaian bahawa kerajaan Shafie sedang retak dan menunggu pecah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.