nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

8,500 pelajar dihantar pulang dari semenanjung ke Sarawak

22 MEI: Seramai 8,500 orang pelajar telah dihantar pulang ke Sarawak sehingga hari ini, kata Menteri Kerja Raya, Datuk Seri Fadillah Yusof.

Jelasnya, ia merupakan usaha Kementerian Pengajian Tinggi dengan kerjasama Kerajaan Sarawak melalui Pejabat Perhubungan Sarawak Kuala Lumpur dan Sarawak Volunteers sejak 1 Mei lalu untuk membawa pulang pelajar yang terkandas di semenanjung sejak PKP.

“Alhamdulillah sehingga ke hari ini, Seramai 8500 orang pelajar telah dihantar pulang ke Sarawak. Namun begitu, saya difahamkan masih terdapat pelajar yang belum dapat balik atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.

“Buat para pelajar yang belum balik, in sha Allah kita akan usahakan untuk menghantar mereka pulang sesegera yang mungkin,” katanya dalam satu kenyataan menerusi laman sosial Facebook.

Dalam masa yang sama, Fadillah turut mengingatkan kepada para pelajar untuk kuarantinkan diri mereka dalam masa yang ditetapkan bagi menjaga keselamatan keluarga dan masyarakat di sekeliling.

Beliau juga mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat menjayakan usaha ini secara langsung mahupun tidak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.