nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

23 individu hadiri jamuan raya dikompaun RM1,000

27 MEI: Seramai 23 individu dikompaun RM1,000 seorang selepas didapati berkumpul di sebuah rumah bagi menghadiri jamuan Aidilfitri di Simpang Setia Jaya, Guar Chempedak, Gurun, malam tadi.

Ketua Polis Daerah Yan, Deputi Superintendan Shahnaz Akhtar Haji, berkata. Pemeriksaan di rumah itu dilakukan anggota rondaan penguatkuasaan pemantauan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) pada jam 8.30 malam.

Katanya, ketika polis tiba didapati seramai 23 orang sedang menghadiri sambutan Aidilfitri atas jemputan tuan rumah.

“Polis kemudian mengarahkan semua mereka yang berusia 19 hingga 25 tahun itu hadir ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Yan untuk tindakan lanjut,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Shahnaz berkata, hasil siasatan mendapati semua mereka mengaku berada dan berkumpul di rumah berkenaan untuk tujuan jamuan makan.

Beliau berkata, pemilik rumah berusia 24 tahun juga mengaku menjemput beberapa rakan baiknya dan saudara ke rumah kerana membuat jamuan pada tarikh dan masa kejadian.

“Semua mereka didapati berhimpun dan ingkar PKPB, berikutan itu, polis mengeluarkan surat kompaun kepada semua individu terbabit,” katanya.

Semua disiasat mengikut Peraturan 3 Peraturan-Peraturan Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 2020.

Kerajaan sebelum ini memutuskan hanya membenarkan perjumpaan majlis hari raya pada hari pertama Aidil Fitri dengan peraturan menghadkan hanya 20 orang pada satu masa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.