nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO tidak masuk campur hal dalaman BERSATU

31 MEI: Setiausaha Agung Barisan Nasional, Tan Sri Annuar Musa, menegaskan UMNO enggan campur tangan soal krisis dalaman parti BERSATU mahu pun Pakatan Harapan (PH) pada Februari lalu.

Menteri Wilayah Persekutuan berkenaan berkata segala jenis rakaman audio yang dibocorkan berhubung krisis dalam parti BERSATU atau PH tidak akan menjejaskan UMNO, Barisan Nasional (BN) mahu pun gabungan Muafakat Nasional (MN).

Berikutan itu, Annuar mengulangi kenyataan bahawa beliau akan terus menyokong Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin serta menumpukan perhatian kepada agenda membela rakyat di negara ini.

“Apa pun rakaman atau versi pemberitaan yang berlaku dalam BERSATU dan Pakatan Harapan pada Februari lalu atau sebelumnya tidak menjadi masalah kepada UMNO dan MN.

“Itu hal ehwal dalaman parti terbabit, kita akan terus sokong kepimpinan PM dan tumpu kepada agenda membela rakyat. Cukuplah politik memanjang,” katanya dalam ciapan di Twitter miliknya hari ini.

Ahli Palimen Ketereh itu berkata demikian bagi mengulas mengenai satu rakaman audio dipercayai suara pemimpin kanan BERSATU yang mengatakan Ahli Parlimen UMNO dapat diyakinkan untuk berpaling tadah sekiranya mereka ditawarkan jawatan sebagai menteri atau dalam syarikat berkaitan kerajaan (GLC).

Pemimpin BERSATU itu merancang menarik seramai mungkin pemimpin UMNO menyertai parti berkenaan, malah dalam klip yang dibocorkan itu ia juga mendesak dewan tertinggi BERSATU untuk mempercayai Tun Dr Mahathir Mohamad.

Difahamkan, rakaman audio itu dirakam hanya beberapa jam sebelum terjadinya satu gerakan dari beberapa parti yang disebut sebagai ‘Langkah Sheraton’.

BERSATU yang diketuai Muhyiddin menjalinkan kerjasama dengan UMNO, BN serta MN dan mewujudkan gabungan Perikatan Nasional sehingga berjaya mengambil alih pemerintahan Dr Mahatihir selepas beliau meletakkan jawatannya sebagai Perdana Menteri dan menjatuhkan pentadbiran PH.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.