nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Covid-19: 277 kes baru hanya 4 kes tempatan selebihnya PATI

4 JUN : Sebanyak 277 kes jangkitan baru dilaporkan, menjadikan keseluruhan mangsa yang dijangkiti 8,247 orang sehingga kini.

Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah berkata 270 kes adalah dalam kalangan bukan warganegara adalah dari Depot Tahanan Imigresen (DTI) Bukit Jalil, daripada sampel ulangan orang kena tahan (OKT) yang dikuarantin di DTI itu.

“Sehingga pukul 12 tengah hari, terdapat 277 kes baru yang telah dilaporkan. Kes penularan tempatan di kalangan warganegara Malaysia adalah hanya 4 kes.

“Kes penularan di kalangan bukan warganegara adalah 271 kes, manakala terdapat 2 kes import warganegara Malaysia yang mendapat jangkitan di luar negara,” kata pada sidang media di Putrajaya, Khamis.

Jelas Hisham lagi, kes baru yang melibatkan bukan warganegara itu adalah mereka yang terdedah kepada kes positif sebelum ini.

“Manakala 1 kes bukan warganegara adalah saringan tapak pembinaan di Pudu,” katanya.

Bagaimanapun tambah Hisham, lagi tiada korban baru berkaitan Covid-19 dilaporkan hari ini, menjadikan keseluruhan mangsa yang terkorban 115 orang.

Ketika ini, seramai 1,573 pesakit sedang dirawat. Daripada jumlah tersebut, 6 di unit rawatan rapi dengan 2 memerlukan bantuan pernafasan.

Sementara itu, Hisham mengumumkan 28 pesakit Covid-19 pulih dan dibenarkan keluar wad, menjadikan keseluruhan mangsa yang sembuh 6,559 orang sehingga kini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.