nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Henti tohmahan terhadap SPRM

6 JUN: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) seharusnya diberi ruang untuk menjalankan siasatan tanpa gangguan mana-mana pihak termasuk bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad.

Bekas Ketua Pesuruhjaya SPRM, Tan Sri Dzulkifli Ahmad berkata, semua pihak tidak sepatutnya cuba mencampuri atau mengganggu siasatan kes yang sedang dijalankan suruhanjaya berkenaan.

“Biarlah proses siasatan SPRM berjalan tanpa gangguan. SPRM siasat, pendakwa raya akan buat keputusan samada ada kes.

“Kiranya ada kes tuduh dan mahkamah yang akan tentukan salah atau tidak. Hentikan tohmahan terhadap agensi penguatkuasa negara!” katanya dalam ciapan menerusi akaun Twitter miliknya hari ini.

Semalam, Dr Mahathir yang mengkritik siasatan SPRM yang kononnya ‘menyasarkan’ pemimpin pembangkang.

Beliau membuat dakwaan itu berdasarkan siasatan yang dilakukan oleh SPRM terhadap pemimpin Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada) berhubung kes kehilangan wang dari kediaman bekas Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman.

Sementara itu, Presiden Pemerhati Rasuah Malaysia (MCW), Jais Abdul Karim berkata, SPRM tidak perlu tunduk kepada desakan dan dakyah negatif disebarkan oleh sesetengah pihak yang berniat jahat terutama bekas pemimpin yang kehilangan kuasa akibat kesilapan sendiri.

Beliau kesal kerana masih terdapat segelintir ahli politik yang mementingkan ‘tekak’ sendiri dan tidak habis-habis ‘bermain politik murahan’.

Lebih dikesali, kata Jais, ada di antara mereka sanggup menggunakan video tular dengan menjadikan SPRM sebagai mangsa fitnah untuk meraih simpati dan perhatian rakyat.

“MCW amat bimbang sikap politik murahan ini boleh menjadi punca rakyat semakin sangsi dengan kewibawaan pihak penguatkuasaan dan pentadbiran negara.

“Justeru, MCW mahu menempelak dan menyifatkan tindakan pihak terbabit hanya untuk menimbulkan kecelaruan kepada rakyat serta mengganggu proses siasatan SPRM yang sedang berjalan terhadap pemimpin parti berkenaan,” katanya.

Namun, Jais berkata, MCW yakin bahawa SPRM tidak mudah goyah dengan mainan politik murahan ini dan terus tegas melaksanakan tugasan mengikut lunas undang-undang tanpa takut atau pilih kasih.

“SPRM juga perlu membuktikan bahawa segala tuduhan yang dilemparkan itu tidak berasas dan segera menyelesaikan siasatan kes berkenaan,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.