nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SPRM buat laporan polis terhadap pegawai Syed Saddiq

6 JUN: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) akan membuat laporan polis terhadap Setiausaha Kehormat Youth Power Club, Siti Nurul Hidayah berhubung dakwaan beliau dimaki, diherdik, dihina dan dilayan dengan teruk ketika disoal siasat pegawai suruhanjaya itu.

Laporan polis tersebut merupakan yang kedua dalam siasatan SPRM berkaitan insiden kehilangan sejumlah besar wang di rumah bekas Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq Syed Abdul Rahman beberapa bulan lalu.

Pengarah Siasatan SPRM, Datuk Norazlan Mohd Razali, tuduhan Nurul Hidayah dalam rakaman video disiarkan menerusi Facebook Bersatu.TV, semalam adalah tidak benar.

“SPRM bersedia memberi kerjasama kepada pihak polis dalam perkara ini,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Semalam, SPRM membuat laporan polis terhadap individu bernama Ulya Hishammuddin di Balai Polis Putrajaya kerana didakwa memuat naik status berunsur tohmahan terhadap suruhanjaya tersebut.

Beliau menambah, dakwaan Nurul Hidayah kononnya dikerumuni empat atau lima pegawai lelaki dan diugut adalah rekaan semata-mata.

Sebaliknya, Norazlan menjelaskan, sepanjang proses rakaman pernyataan dibuat, beliau ditemani oleh dua pegawai wanita.

“Kehadiran beliau adalah secara sukarela sebagai antara saksi utama yang telah memberikan keterangan-keterangan penting dalam membantu SPRM menyiasat kes ini,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.