nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perak negeri pertama benarkan solat berjemaah mulai Jumaat

10 JUN: Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah memberi perkenan untuk membenarkan solat fardu berjemaah diadakan di semua masjid dan surau bermula Jumaat, selepas mendapat pandangan jawatankuasa fatwa Perak.

Ketua Pegawai Eksekutif, Majlis Agama Islam dan Adat Melayu Perak (MAIPk), Shahrul Azam Shaari, bagaimanapun berkata bilangan jemaah dihadkan kepada 40 orang, susulan perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP), hari ini.

Katanya, bagi solat Jumaat, bilangan jemaah ditetapkan seramai 40 orang membabitkan 40 ahli Jumaat di sesebuah kariah.

Bagi solat fardu berjemaah pula, ia mestilah tidak melebihi 40 orang, tidak termasuk pegawai masjid serta ahli jawatankuasa kariah masjid atau surau.

Shahrul Azam berkata, bagaimanapun kebenaran menunaikan kedua-dua solat itu setakat ini hanya dibenarkan kepada warganegara Malaysia dengan identiti jemaah yang hadir mesti disemak dan direkodkan sebelum dibenarkan masuk ke ruang solat.

“Penggunaan masjid, surau diri Jumaat dan surau untuk pelaksanaan solat berkenaan hendaklah mematuhi sepenuhnya garis panduan dan prosedur yang ditetapkan Majlis Keselamatan Negara dan Kementerian Kesihatan Malaysia.

“Jabatan Agama Islam Perak (JAIPk) akan mengeluarkan satu garis panduan dan kaedah terkini pelaksanaan kedua-dua solat terbabit,” katanya.

Beliau berkata, semua Pengerusi Jawatankuasa Kariah masjid dan surau di negeri itu dikehendaki menyelia dan memastikan garis panduan berkenaan dipatuhi.

Kebenaran itu tegas beliau diputuskan selepas mempertimbangkan mengenai kelonggaran yang diberi susulan PKPP yang berkuatkuasa bermula hari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.