nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Warga emas dari India maut akibat COVID-19

14 JUN: Kementerian Kesihatan mengesahkan seorang warga emas berasal dari India yang berusia 67 tahun dan ditahan di Depoh Tahanan Imigresen Bukit Jalil, Kuala Lumpur, menjadi mangsa terbaharu yang meninggal dunia akibat COVID-19 di Malaysia.

Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah berkata, jumlah kumulatif kes kematian COVID-19 di Malaysia adalah sebanyak 121 kes (1.43 peratus daripada jumlah keseluruhan kes).

Beliau memberitahu, pesakit terbabit mempunyai latar belakang penyakit kencing manis, darah tinggi, penyakit jantung dan penyakit buah pinggang.

“Beliau didapati tidak sedarkan diri di Depoh Tahanan Imigresen Bukit Jalil dan segera dibawa dengan ambulans ke Hospital Canselor Tuanku Muhriz, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

“Walau bagaimanapun, beliau disahkan meninggal dunia pada 12 Jun 2020. Saringan ujian COVID-19 didapati positif dan keputusan penuh bedah siasat masih dalam proses. Kementerian Kesihatan mengucapkan takziah kepada keluarga beliau,” kata Dr Noor Hisham dalam sidang media hariannya di Putrajaya, hari ini.

Terdahulu, Dr Noor Hisham berkata sebanyak lapan kes baharu COVID-19 dilaporkan telah dikesan, sekali gus menjadi jumlah kumulatif kes sebanyak 8,453 kes.

Tambah beliau, daripada lapan kes berkenaan, dua kes adalah kes import yang mendapat jangkitan dari luar negara iaitu membabitkan bukan warganegara yang juga pemastautin tetap.

Dr Noor Hisham menjelaskan, enam kes penularan di dalam negara, empat kes adalah bukan warga negara, manakala dua kes adalah dalam kalangan rakyat tempatan.

Beliau berkata, semua empat kes jangkitan dalam negara dalam kalangan bukan warganegara adalah dari kluster tapak pembinaan Kuala Lumpur 2.

“Jumlah kes positif dengan kebolehjangkitan COVID-19 turun kepada tiga angka iaitu 986 kes, sekali gus mencatatkan kurang daripada 1,000 kes, hari ini.

“Pada masa sama, terdapat 35 kes COVID-19 pulih dan dibenarkan discaj hari ini, menjadikan kes sembuh 7.346 kes atau 86.9 peratus daripada jumlah keseluruhan,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.