nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Puji kepantasan kerajaan tangani isu lantikan Eric Paulsen

16 JUN: Tindakan pantas kerajaan menyelesaikan isu lantikan peguam, Eric Paulsen sebagai Ahli Majlis Perundingan Komunikasi dan Multimedia (MPKM) memang wajar dipuji.

Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS, Ahmad Fadhli Shaari berkata, langkah menggugurkan keanggotaan Eric dalam MPKM membuktikan kerajaan prihatin terhadap kebimbangan yang disuarakan rakyat khususnya umat Islam.

“Terima kasih Kementerian Komunikasi dan Multimedia dan Menteri yang prihatin dengan kebimbangan kami.

“Alhamdulillah, kebimbangan kami dirasai dan diberikan perhatian yang sangat pantas. Rakyat sayang kerajaan ini,” katanya dalam hantaran Facebook miliknya, hari ini.

Hari ini, Kementerian Komunikasi dan Multimedia mengumumkan bahawa Eric bukan lagi Ahli MPKM.

Pelantikan tersebut sebelum ini dipersoalkan oleh pemimpin-pemimpin Perikatan Nasional (PN) seperti Ketua Penerangan PAS, Kamaruzaman Mohamad; Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki dan Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi (MPT) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Mohd Rafiq Naizamohideen.

Mereka menyuarakan bantahan kerana kesal dengan beberapa kenyataan Eric yang didakwa berunsur menghina Islam dan umatnya di negara ini.

Sementara itu, Asyraf Wajdi turut menyatakan penghargaan kepada kerajaan pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin kerana mendengar suara hati rakyat yang mempersoalkan pelantikan Eric.

Beliau berharap semua pihak mengambil iktibar daripada kesilapan kerajaan terdahulu di bawah Pakatan Harapan (PH) yang membiarkan perlakuan yang menyentuh isu perkauman dan agama. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.