nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tahap pematuhan SOP sekolah capai 90%

16 JUN: Tahap pematuhan prosedur operasi standard (SOP) bagi sesi persekolahan kelas peperiksaan awam yang akan dibuka pada 24 Jun ini kini berada pada tahap 85 hingga 90 peratus.

Memetik laporan Sinar Harian Online, Timbalan Menteri Pendidikan 1, Datuk Dr Mah Hang Soon berkata, hasil pemantauannya di sembilan sekolah di beberapa negeri mendapati semuanya berada pada tahap kesiapsiagaan yang baik.

“Sekolah dilawati juga memahami dan mematuhi Garis Panduan Pengurusan Pembukaan Semula Sekolah Kementerian Pendidikan.

“Kita akan memastikan semua sekolah yang akan dibuka ini bersedia dan mematuhi SOP yang ditetapkan kerajaan,” katanya pada sidang media selepas melawat Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan (SMJK) Yoke Kuan, Sekinchan, hari ini.

Beliau turut menyatakan akan menjalankan pemeriksaan mengejut di beberapa sekolah lain dalam waktu terdekat.

“Tindakan ini dilakukan bagi memastikan sekolah yang dilawati ini sentiasa dalam keadaan bersedia dengan normal baharu ini,” katanya.

Sementara itu, ketika ditanya sesi persekolahan untuk murid sekolah kebangsaan, Hang Soon memberitahu, perkara itu akan diumumkan sendiri oleh Menteri Pendidikan, Dr Mohd Radzi Md Jidin.

“Apa yang penting dalam keadaan menangani penularan COVID-19, kita ingin memastikan murid, guru dan warga sekolah berada dalam keadaan sihat untuk hadir ke sekolah.

“Guru perlu memainkan peranan mereka bukan sahaja dalam aspek Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) tetapi memastikan keadaan kesihatan murid diberi keutamaan,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.