nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PH belum muktamad siapa calon PM

17 JUN: Pakatan Harapan (PH) mengesahkan masih belum ada keputusan muktamad termasuk penentuan calon Perdana Menteri dalam mesyuarat yang diadakan oleh gabungan parti-parti pembangkang tersebut semalam.

Perkara itu dimaklumkan oleh Ketua Setiausaha PH, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail dalam kenyataan media, malam tadi.

Beliau yang juga Setiausaha Agung PKR menegaskan, beberapa laporan media tentang calon Perdana Menteri dari PH adalah tidak berasas.

Katanya, kenyataan tersebut tidak dikeluarkan oleh PH atau PH Plus yang terdiri daripada PKR, Parti Amanah Negara (Amanah), DAP, Parti Warisan Sabah (Warisan) dan kumpulan Tun Dr Mahathir Mohamad,

“Sementara kita menghormati pandangan serta komen-komen yang diberi pelbagai pihak, sayugia dimaklumkan perbincangan masih lagi dilakukan di antara komponen Pakatan Harapan dan rakan-rakan pembangkang.

“Kenyataan rasmi tentunya akan dikeluarkan apabila keputusan muktamad dicapai,” katanya.

Difahamkan, PH Plus masih buntu dalam menentukan sama ada Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim atau Dr Mahathir sebagai calon Perdana Menteri mereka. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.