nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sektor perkilangan diberi lanjutan tempoh pelaksanaan projek

17 JUN: Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) bersetuju untuk memberi lanjutan tempoh pelaksanaan projek bagi syarikat-syarikat yang mendapat lesen pengilang di bawah Akta Penyelarasan Perindustrian 1975.

Berita gembira tersebut dimaklumkan melalui kenyataan media Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) semalam.

Menurut MIDA, langkah proaktif itu adalah hasil keprihatinan kerajaan untuk memastikan sektor-sektor ekonomi Malaysia terus kekal kompetitif dalam situasi pandemik COVID-19 ketika ini.

Berdasarkan amalan semasa, jelas agensi tersebut, sesebuah syarikat dikehendaki melaksanakan projek yang diluluskan dalam suatu tempoh seperti yang dinyatakan di dalam Surat Kelulusan Lesen Pengilang.

“Dengan pelaksanaan mekanisma kelonggaran ini, syarikat secara automatik akan diberikan tambahan tempoh selama 12 bulan lagi untuk melaksanakan projek pengilangan yang telah diluluskan.

“Lanjutan tempoh 12 bulan ini akan bermula dari tempoh tamat seperti yang telah dinyatakan di dalam Surat Kelulusan Lesen Pengilang syarikat,” kata MIDA.

MIDA memberitahu, lanjutan tempoh secara automatik ini adalah terpakai bagi syarikat-syarikat yang telah mendapat kelulusan interim atau Lesen Pengilang di bawah Akta Penyelarasan Perindustrian, 1975 daripada MITI, yang masih belum melaksanakan projek tersebut.

“Bagi membolehkan syarikat-syarikat yang terlibat diberikan lanjutan tempoh pelaksanaan projek secara automatik, syarikat diminta untuk memohon kepada Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) iaitu agensi yang dipertanggungjawabkan oleh MITI melalui imbasan kod QR code yang disediakan,” jelas MIDA.

Syarikat boleh mengemukakan permohonan ini kepada MIDA bermula dari 16 Jun 2020 sehingga 31 Mei 2021. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.