nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hsien Loong Bubar Parlimen, PRU Dijangka 10 Julai

23 JUN: Kerajaan Singapura mengumumkan pembubaran Parlimen yang menyaksikan pilihan raya umum (PRU) akan diadakan di republik itu.

Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong mengumumkan perkara itu dalam siaran langsung menerusi akaun Facebook milik beliau sebentar tadi.

Memetik portal Astro Awani, beliau berkata, keputusan tersebut dibuat selepas mendapat pandangan daripada Presiden Singapura, Halimah Yacob hari ini.

“Pilihan raya umum itu tidak akan seperti lain seperti yang pernah kita lalui sebelum ini.

“Bukan hanya kerana perancangan khas untuk menangani COVID-19 tetapi juga kerana situasi dan masalah yang berlaku negara ketika ini,” katanya dalam ucapan tersebut.

Sementara itu, Pejabat Perdana Menteri Singapura dalam satu kenyataan memaklumkan Halimah bersetuju dengan cadangan bahawa Hari Penamaan calon diadakan pada 30 Jun 2020.
Hari Pengundian pula akan diumumkan oleh pegawai pengurus pilihan raya.

Memetik akhbar berbahasa Cina Lianhe Wanbao, pilihan raya tersebut dijangka berlangsung 10 atau 11 Julai, selepas tempoh berkempen minimum sembilan hari.

Beritamediacop melaporkan Singapura kini berdepan situasi pandemik COVID-19 apabila mencatatkan 42,432 kes positif dengan 119 kes baharu dilaporkan hari ini.

Republik itu memasuki Fasa 2 pembukaan semula pada Jumaat lalu setelah tamat tempoh pemutus rantaian jangkitan yang bertujuan membendung penularan COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.