nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Subsektor pelancongan dibuka semula 1 Julai

26 JUN: Mesyuarat Khas Menteri-Menteri Mengenai Pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) hari ini bersetuju dengan permohonan Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya (MOTAC) bagi pembukaan semula subsektor pelancongan bermula 1 Julai ini.

Menteri Kanan (Kluster Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, langkah yang bertujuan menggalakkan industri pelancongan domestik itu merangkumi subsektor mesyuarat, insentif, persidangan dan pameran (MICE), pesta pelancongan dan perdagangan serta pusat spa, kesihatan dan urut kaki.

“Bagi subsektor MICE serta pesta pelancongan dan perdagangan, hanya 250 orang dibenarkan pada satu-satu masa. Semua pengunjung juga perlu memuat turun aplikasi MySejahtera bagi pendaftaran masuk.

“Pihak penganjur perlu memastikan prosedur operasi standard (SOP) seperti pendaftaran pengunjung dan pemeriksaan suhu badan, pengawalan keluar masuk pengunjung serta penjarakan sosial dipatuhi,” katanya.

Bagi operasi pusat spa, kesihatan dan urut kaki, beliau memberitahu, premis-premis terbabit perlu mematuhi SOP yang ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan Kementerian Kesihatan seperti pendaftaran dan pemeriksaan suhu badan, pemakaian pelitup muka dan penyediaan cecair pembasmi kuman.

“Walau bagaimanapun, hanya pekerja warga Malaysia sahaja dibenarkan untuk bekerja. Mereka juga perlu menjalani saringan COVID-19 sebelum dibenarkan beroperasi,” jelasnya.

Ismail Sabri menambah, pengunjung perlu memuat turun aplikasi MySejahtera bagi usaha pemantauan.

Sementara itu, beliau berkata, Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menahan seramai 17 individu atas kesalahan ingkar arahan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) dan kesemuanya telah dikenakan kompaun.

“Seramai 16 daripada mereka dikompaun kerana aktiviti dengan kehadiran orang ramai yang menyukarkan penjarakan sosial, manakala seorang individu lagi dikompaun atas aktiviti yang melanggar SOP,” jelasnya.

Selain itu, kata Ismail Sabri, seramao enam warga asing ditahan atas kesalahan imigresen dalam sekatan jalan raya Operasi Benteng, semalam. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.