nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Fokus utama Muhyiddin pulih ekonomi negara

28 JUN: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menyatakan bahawa fokus utama beliau ketika ini adalah untuk mengembalikan keadaan ekonomi seperti sediakala atau lebih baik daripada sebelum ini.

Beliau turut memberi perhatian tentang bantuan yang boleh disalurkan kerajaan kepada para peniaga, anak-anak muda yang tiada kerja selain syarikat-syarikat yang turut terjejas dari segi operasi terutamanya selepas tempoh moratarium berakhir September ini.

Sehubungan itu, beliau meminta agar pegawai dan pihak kerajaan tempatan mempercepatkan proses kelulusan permohonan lesen yang diperlukan untuk memantapkan semula ekonomi.

“Saya tak reda kalau kawasan pedalaman terus dibiarkan ketinggalan, penduduknya hidup sengsara, masih susah dan dibelenggu kemiskinan.

“Saya menyeru kepimpinan masyarakat agar bersama-sama membantu kerajaan menjalankan tugas dengan berkesan demi kebajikan rakyat dan negara,” katanya dalam hantaran Facebook, malam tadi.

Perdana Menteri mengulas tentang perjumpaan khas beliau bersama kepimpinan masyarakat dalam kawasan Parlimen Pagoh, Johor, petang semalam.

Dalam pertemuan yang julung kali diadakan sejak menjadi Perdana Menteri itu, Muhyiddin berpeluang menjawab beberapa persoalan dibangkitkan, di samping menerangkan perkembangan terkini wabak COVID-19, selain pelan untuk memulihkan dan merancakkan ekonomi pasca Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Beliau turut memaklumkan para hadirin bahawadalam keadaan krisis seperti COVID-19, tadbir urus kerajaan perlu bertindak tegas.

“Alhamdulillah, kita kini hampir berjaya menangani wabak ini biarpun belum 100 peratus,” jelasnya.

Muhyiddin turut mengingatkan bahawa vaksin untuk virus ini masih belum ditemukan dan selagi tidak ada ubat mujarab, semua pihak masih perlu mematuhi prosedur operasi standard (SOP). – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.