nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tolak politik tipu helah – Anwar

28 JUN: Krisis dalam Pakatan Harapan (PH) akibat kegagalan pemimpin-pemimpin mereka bersepakat dalam memilih calon Perdana Menteri nampaknya semakin parah.

Malah, Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim secara terang-terangan cuba mempengaruhi rakyat menolak ‘politik tipu helah’ yang digunakan Tun Dr Mahathir Mohamad.

Beliau berkata demikian dipercayai sebagai tindak balas selepas Dr Mahathir menamakan Presiden Parti Warisan Sabah (Warisan), Datuk Mohd Shafie Afdal sebagai Perdana Menteri sekiranya Pakatan Harapan (PH) berjaya merampas kembali kerajaan daripada Perikatan Nasional (PN).

Dalam pengumuman semalam, Dr Mahathir turut menamakan Anwar sebagai Timbalan Perdana Menteri I, manakala anaknya Datuk Seri Mukhriz Mahathir sebagai Timbalan Perdana Menteri II.

Menurut Ahli Parlimen Port Dickson itu, kebelakangan ini wujud pelbagai suara, khabar angin, tafsiran mengenai peralihan kuasa dan banyak lagi.

“Ada yang cuba jadi juara kononnya menjadi pendamai atau penyelesai masalah dan pemeteraian perjanjian… Itu adalah lumrah politik.

“Politik ini bukan sepak terajang politikus untuk sekadar mencari helah taktik untuk merebut kuasa. Politik adalah terkait dengan urus tadbir, persoalan rakyat,” katanya dalam rakaman video yang turut dikongsi melalui Twitter, malam tadi.

Beliau turut mempersoalkan sama ada politik bertujuan menambah kekayaan kroni pihak tertentu dan pada masa yang sama, tidak menjaga kepentingan rakyat.

Mengulas lanjut, Anwar berkata politik bukan sekadar perebutan kuasa tetapi ia juga tentang bagaimana ia mahu diterjemahkan termasuk untuk menjaga kepentingan orang Melayu dan Islam di Malaysia.

Anwar berkata politik tidak seharusnya digunakan untuk membalas dendam kesumat atau memuaskan nafsu seseorang individu terhadap pihak lain semata-mata.

“Politik dan penguasa bukan untk kayakan diri dan keluarga untuk teruskan nafsu serakah dan lemparkan dendam kesumat kepada orang,” katanya lagi. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.