nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Cari jalan terbaik bantu agensi pengendali haji, umrah

28 JUN: Kerajaan perlu mencari jalan dan kaedah terbaik bagi menjaga kebajikan syarikat dan pekerja agensi pengendali ibadah haji dan umrah yang terjejas teruk akibat penularan wabak COVID-19, sejak Mac lalu.

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, langkah itu perlu berikutan kerajaan Arab Saudi masih tidak membenarkan ibadah haji dan umrah dilaksanakan tahun ini bagi mengelak kemudaratan yang mengancam nyawa akibat wabak COVID-19 yang melanda seluruh dunia.

Bekas Timbalan Perdana Menteri itu amat bersimpati apabila mendengar banyak keluhan dari pemilik, kakitangan dan mutawif syarikat pelancongan yang kini kehilangan punca pendapatan mereka.

Beliau turut difahamkan ada syarikat yang sudah menutup operasi dan terpaksa memberi cuti tanpa gaji kepada kakitangan mereka.

Ahli Parlimen Bagan Datuk itu juga menegaskan bahawa beliau difahamkan masalah berkenaan memberi kesan kepada hampir 500,000 orang termasuk ahli keluarga dari sektor pengendali haji dan umrah terbabit.

“Pujian harus diberikan kepada kerajaan atas usaha yang dibuat sebelum ini melalui pakej-pakej rangsangan termasuk membantu syarikat-syarikat agensi pelancongan tempatan khasnya yang mengendalikan haji dan umrah.

“Bagaimanapun, saya mohon agar kerajaan mempertimbangkan pemberian dana bantuan tambahan kepada syarikat-syarikat ini serta kakitangan yang terbabit,” katanya dalam hantaran Facebook miliknya, hari ini.

Dalam perkembangan berkaitan, Ahmad Zahid memuji sikap yang ditunjukkan oleh beberapa pemilik syarikat pengendali haji dan umrah serta kakitangan mereka yang mula beralih kepada industri pelancongan tempatan dan tidak kurang juga yang mula menjual kurma dan lain-lain produk dari Asia Barat bagi nmeneruskan kelangsungan hidup.

“Semoga Allah SWT mengangkat wabak covid-19 ini dengan segera agar dapat kita menziarahi rumah Allah dan kekasihnya Nabi Muhammad SAW,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.