nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pendawaian hospital seluruh negara diperiksa – Dr Adham

29 JUN: Keutamaan akan diberikan untuk pemeriksaan semua sistem pendawaian di seluruh negara bagi mengelakkan kebakaran seperti yang berlaku di Hospital Sultanah Aminah (HSA), Johor Bahru semlam daripada berulang.

Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba berkata, beberapa peruntukan telah diluluskan bagi tujuan tersebut.

“Kita memberi keutamaan untuk melihat sistem pendawaian di seluruh negara dan kita dah lulus beberapa peruntukan penting untuk kita lihat perkara itu… ada beberapa keutamaan yang kita akan berikan,” katanya kepada pemberita selepas melawat Klinik Kesihatan Chini, Pahang, hari ini.

Beliau mengulas tentang insiden kebakaran yang berlaku di Wad Perubatan Perempuan 1, HSA semalam.

Kejadian kira-kira pukul 3.00 petang itu tidak mengakibatkan sebarang kematian kerana kesemua 24 pesakit yang berada di wad berkenaan berjaya diselamatkan hasil tindakan pantas petugas di hospital itu.

Sebelum ini, HSA pernah mengalami kebakaran pada Oktober 2016 melibatkan tingkat dua unit rawatan rapi (ICU) selatan yang mengakibatkan enam pesakit maut.

Sementara itu, Dr Adham turut merafak sembah terima kasih kepada Sultan Johor Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar atas perkenan untuk membiayai kos membaik pulih wad HSA yang terbakar itu.

“Kalau mengikut proses KKM mungkin mengambil masa yang lama dan mengikut titah Tuanku, tiga pihak iaitu Jabatan Bomba dan Penyelamat, Jabatan Kerja Raya, dan KKM akan duduk serta menyiapkan pelan yang terbaik.

“Saya sendiri telah melawat kawasan itu semalam dan ada sedikit sebanyak yang perlu dibuat. Keseluruhan kompleks itu perlu dilakukan pendawaian semula dan tambah baik ruang penempatan pesakit,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.