nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

COVID-19: Dunia belum alami yang terburuk

30 JUN: Pertubuhan Kesihatan Dunia (WHO) mengingatkan semua pihak bahawa pandemik COVID-19 yang kini melepasi bulan keenam belum melalui kemuncak paling buruknya lagi.

Ketuanya, Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus berkata, hakikat itu perlu diterima walaupun ramai orang berharap wabak tersebut berakhir segera agar mereka dapat meneruskan kehidupan seperti biasa.

Menurut beliau, secara keseluruhan, pandemik COVID-19 masih lagi berleluasa walaupun keadaan di sesetengah negara dilihat bertambah baik.

“Walau bagaimanapun, saya terpaksa mengatakan bahawa keadaan yang paling teruk masih dilalui dan dalam keadaan sekarang, kita hanya takutkan sesuatu yang paling teruk saja,” katanya melalui sidang video dari Geneva, Switzerland.

Ghebreyesus turut menasihatkan masyarakat dunia supaya jangan berputus asa walaupun sebahagian besar daripada mereka berdeoan kesukaran.

Katanya, pandemik itu secara tidak langsung menunjukkan sikap kemanusiaan sebenar, kebaikan dan solidariti, tetapi ada juga maklumat yang salah serta virus politik.

“Kita semua bersama sepanjang tempoh ini dan perlu lebih banyak ketahanan, kesabaran, sifat kemanusiaan dan murah hati pada bulan mendatang,” jelasnya.

Sementara itu, beliau memberitahu WHO akan menghantar pasukan ke China bagi mencari punca wabak tersebut yang kini sudah meragut lebih 500,000 nyawa dan menjangkiti lebih 10 juta orang di seluruh dunia.

Ghebreyesus menjelaskan, WHO sudah mendesak China sejak Mei lalu supaya menjemput mereka menyertai pasukan pakarnya bagi menyiasat punca utama COVID-19.

“Kita boleh melawan COVID-19 dengan lebih baik jika tahu mengenai virus ini termasuk bagaimana ia bermula. Kita hantar pasukan ke China dan berharap akan mendapat jawapan, memahami bagaimana ia terjadi,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.