nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Petisyen Bersih kekalkan Speaker, timbalan hambar

5 JULAI: Petisyen bagi mengekalkan Tan Sri Mohamad Ariff Md. Yusoff selaku Yang Dipertua Dewan Rakyat yang dilancarkan sejak Selasa lalu oleh Jawatankuasa Pemandu Bersih 2.0 gagal mendapat respons diharapkan.

Petisyen yang dipaparkan kepada umum sejak enam hari lalu itu menyasarkan 15,000 tandatangan namun hanya berjaya mengutip 12,086 tandatangan sahaja sehingga pukul 4 petang ini.

Hasil pemerhatian PN BBC ke atas petisyen itu juga mendapati kira-kira 2,000 tandatangan sehari sahaja terkumpul yang merupakan suatu jumlah yang agak kurang memberangsangkan.

Walhal sasaran 15,000 itu sendiri dianggap satu angka yang rendah dan sepatutnya mampu dicapai.

Jawatankuasa Pemandu Bersih 2.0 menerusi petisyen itu mengajak rakyat Malaysia menolak usul Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk menukarkan Mohamad Ariff dan Nga Kor Ming sebagai Yang Dipertua dan Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat pada hari pertama persidangan Dewan Rakyat 13 Julai ini.

Menurut pertubuhan itu, usul untuk menukar Yang Dipertua dan Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat pada pertengahan penggal tidak pernah terjadi, kerana jawatan itu biasanya kosong apabila Parlimen dibubarkan, adanya kematian atau peletakan jawatan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.