nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Proksi Tun M Teruk Dilunyaikan Proksi Najib

5 JULAI: Kemenangan besar Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini memperlihatkan bagaimana calon proksi Tun Dr Mahathir Mohamad teruk dilunyaikan oleh ‘calon proksi’ Datuk Seri Najib Tun Razak.

Bekas Ketua Pengarah Jabatan Hal Ehwal Khas (JASA), Datuk Dr Mohd Puad Zarkashi berkata, PRK semalam boleh diibaratkan pertandingan calon proksi Dr Mahathir menerusi Tengku Datuk Zainul Hisham menentang calon BN yang menjadi proksi Najib.

“PRK DUN Chini boleh diandaikan umpama pertandingan proksi Mahathir lawan proksi Najib. Mana tidaknya, Dr Mahathir buat rakaman video minta pengundi Chini sokong Tengku Zainul Hisham.

“Najib selaku Ketua UMNO Bahagian pula memilih Mohd Sharim yang cuma AJK Bahagian dan berkelulusan SPM walaupun boleh sahaja mencalonkan anaknya, Mohd Nizar sebagai calon.

“Najib Ketua Bahagian. Nizar pula Ketua Pemuda Bahagian dan berkelulusan tinggi tapi Najib bukan macam Mahathir yang kemaruk nak naikkan anak jadi Perdana Menteri,” katanya dalam satu kenyataan menerusi Facebook miliknya, hari ini.

Dalam pada itu, Mohd Puad memberitahu rakyat khususnya orang Melayu sudah mula menolak dan muak dengan politik yang Dr. Mahathir amalkan.

“Kali ini kalah lagi teruk. Rakyat bantu Najib memalukan Dr Mahathir sekali lagi. Oleh kerana ini kawasan majoriti Melayu, bermakna orang Melayu tidak menyokong Dr Mahathir dan jemu dengan politik beliau,” katanya.

Sementara itu, Mohd Puad menambah, Dr Mahathir kini dilihat semakin tertekan akibat beliau kini sudah tidak menyertai mana-mana parti polik.

Tambahnya, beliau memberi cadangan agar Mahathir kembali kepada UMNO seperti mana yang dilakukan oleh bekas Bendahari UMNO, Datuk Seri Dr Salleh Said Keruak.

“Dr Mahathir semakin tertekan kerana dia tidak berparti. Dia boleh memohon balik ke pangkuan Bersatu. Kalau tidak diterima, boleh cuba nasib masuk UMNO. Mana tahu dia senasib dengan Salleh Said Keruak.

“Mohon masuk Bersatu kena tolak. Mohon masuk PKR, tak ada jawapan. Akhirnya Salleh mohon kembali masuk UMNO,” katanya. -AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.