nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Azhar ingatkan pembangkang, mereka juga berperanan

13 JULAI: Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun sebaik dipilih menjalankan tugas menyampaikan ucapan sulung dengan mengingatkan pembangkang bahawa mereka mempunyai peranan untuk mengkritik berdasarkan hujah.

Memetik titah Almarhum Sultan Azlan Shah mengenai peranan semak dan imbang, Azhar berkata, Parlimen bukan sahaja medan kepada kerajaan membuktikan kebertanggungjawabannya dalam menggubal dasar serta undang-undang tetapi pembangkang juga perlu berperanan mengkritik dengan hujah munasabah.

“Rata-rata berpendapat majoriti tipis membawa tidak kestabilan tetapi kelebihan tipis itu akan memangkin analisa dan perdebatan bermakna dan dinamis.

“Namun matlamat tersebut tak akan dapat dicapai sekiranya Ahli Yang Berhormat tidak meninggalkan politik dan prinsip kepartian di dalam menjalankan tugas di Parlimen,” katanya.

Azhar juga tidak menunggu masa yang lama dalam memastikan perjalanan mesyuarat berjalan lancar apabila menggunakan kuasanya mengarahkan Khalid Abdul Samad (PH-Shah Alam) keluar dewan sepanjang hari ini.

Ini setelah beberapa wakil pembangkang khususnya Khalid berterusan membuat bising tanpa hujah jelas sebaik sahaja Azhar memulakan ucapan untuk menjalankan tugas.

Ternyata tindakan Azhar itu berjaya mententeramkan keadaan yang membolehkan beliau meneruskan ucapan seterusnya mengendalikan usul melantik Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat.

Sementara itu, Azhar mahu Ahli-Ahli Parlimen memberikan kerjasama seperti mana diberikan kepada Mohamad Ariff dalam usaha semua pihak memperkasakan institusi Parlimen sebagai medan dalam melahirkan dasar dan undang-undang terbaik untuk kesejahteraan rakyat.

Sambil merakamkan penghargaan kepada Mohamad Ariff, Azhar berkata, pelantikan ini juga satu penghormatan dan pada masa sama satu amanah yang besar untuk negara.

“Saya boleh ingatkan yang kita perlu perkasakan Parlimen untuk jadi institusi yang mana kerajaan penuhi tanggungjawab mentadbir negara dengan berkesan.

“Parlimen adalah pebincangan untuk kepentingan bersama yakni kepentingan negara,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.