nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dewan Rakyat bukan zoo, guna bahasa sopan – Azhar

13 JULAI: Semua Ahli Parlimen diingatkan supaya menggunakan bahasa yang bersopan-santun, berhemah dan tidak mengeluarkan sebarang kenyataan berunsur perkauman serta seksis terhadap wanita ketika berdebat di Parlimen.

Yang Dipertua Dewan Rakyat yang baru dilantik, Datuk Azhar Azizan Harun berkata, tindakan itu perlu kerana Dewan Rakyat bukannya seperti sebuah zoo.

“Saya tidak menyesal kerana menerima pelantikan ini walaupun menghadapi situasi agak mencabar pada hari pertama menjalankan tugas sebagai Speaker sebentar tadi.

“Itu bukan zoo tetapi Dewan Rakyat. Jadi ini adalah satu pengalaman yang baik dan kami akan belajar daripada pengalaman baharu,” katanya ketika sidang media selepas menangguhkan sidang Dewan Rakyat pertama yang dikendalikannya hari ini.

Mengulas lanjut, Azhar Azizan berkata beliau menolak penggunaan kenyataan berunsur penghinaan terhadap kaum, agama dan jentina dalam sidang Dewan Rakyat.

Justeru, bekas Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) tersebut berharap semua Ahli Parlimen dapat menjaga budi bahasa, berhemah dan tidak menggunakan bahasa kesat dan berunsur seksis kepada wakil rakyat wanita.

Anak jati Kedah yang lebih dikenali dengan panggilan Art Harun itu menjelaskan bahawa tidak timbul isu beliau dipaksa ketika kerajaan mencalonkan namanya untuk jawatan Yang Dipertua Dewan Rakyat.

“Saya bukan dipaksa oleh sesiapa tetapi dijemput oleh pihak kerajaan untuk menjadi calon Speaker. Ia adalah penghormatan kepada saya dan keluarga saya.

“Tiada desakan semasa saya dipelawa. Pelawaan itu berlaku sebelum penamaan calon Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Chini baru-baru ini,” katanya.

Terdahulu, Azhar mengucapkan terima kasih kepada 111 Ahli Parlimen yang mengundi untuk menyokong usul pelantikannya sebagai Yang Dipertua Dewan Rakyat dan 109 Ahli Parlimen yang menolak pencalonannya.

“Pelantikan saya sebagai Speaker adalah sah kerana mengikut Peraturan Mesyuarat sekiranya terdapat hanya satu pencalonan maka tidak perlu dilakukan undian di Dewan Rakyat tetapi boleh terus dimasyhurkan sebagai Yang Dipertua atau Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.