nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Walau baru dilantik, Azhar sudah tunjuk kemampuan

13 JULAI: Datuk Azhar Azizan Harun dilihat dapat mengawal sidang Dewan Rakyat dengan baik walaupun menghadapi situasi agak mencabar daripada pembangkang pada hari pertama menjalankan tugas sebagai Speaker sebentar tadi.

Justeru, Ahli Parlimen BN Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim berkata pembangkang sewajarnya menghormati Azhar sebagai Speaker baharu kerana pelantikannya sah dari segi undang-undang.

Menurut beliau, ini kerana pelantikan itu telah mendapat undian seramai 111 Ahli Parlimen yang menyokong usul pelantikannya sebagai Yang Dipertua Dewan Rakyat berbanding 109 Ahli Parlimen yang menolak.

“Semasa pemilihan Speaker Dewan dahulu (Kerajaan PH), bila mereka telah dipilih kami menghormati. Dia (pembangkang) tidak boleh mempertikai kerana waktu pengundian kita telah menang.

“Sama ada puas hati tidak puas hati, nanti kita berbahas dan boleh masuk pun dalam ucapan bahas masing-masing. Tiada masalah,” katanya kepada PN BBC Portal ketika dihubungi, hari ini.

Shahidan yang juga merupakan Pengerusi Majlis Ahli Parlimen Perikatan Nasional (PN BBC) berharap agar Azhar meneruskan pendekatan dengan tenang supaya dapat mengendalikan Dewan Rakyat dengan baik.

“Paling penting dia telah menunjukkan kehebatan pertamanya dalam mengawal Dewan, cuma dia kena belajar dalam mengawal mikrofon supaya tak banyak gangguan ketika bercakap,” katanya.

Dalam pada itu, Ahli Parlimen Pas Pasir Mas, Ahmad Fadhli Shaari menyatakan pendirian bahawa usul Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin melantik Azhar membuktikan Perikatan Nasional (PN) bukan kerajaan pintu belakang.

Menurut beliau, kejayaan usul ini merupakan satu simbolik bahawa Perdana Menteri mempunyai sokongan majoriti ahli Parlimen untuk meneruskan pentadbiran.

“Tiada lagi istilah kerajaan pintu belakang. Tidak perlu lagi mempertikaikan keabsahan kerajaan ini. Tan Sri Mohamad Arif Md Yusof bertindak cukup profesional dalam memberikan laluan kepada usul ini.

“Bahkan beliau memberikan ruang kepada Timbalan Speaker untuk mengendalikan usul memandangkan beliau menjadi pihak berkepentingan.

“Ini contoh seorang yang profesional. Saya fikir, individu sebegini boleh diberikan kepercayaan untuk memikul amanah penting yang lain,” katanya

Sementara itu, Ahli Parlimen MCA Ayer Hitam, Datuk Seri Ir Dr Wee Ka Siong memberitahu Mohammad Arif yang perlu mengosongkon jawatan tersebut bukan bermaksud beliau seorang yang tidak bagus namun disebabkan dibuat ketika zaman pemerintahan Pakatan Harapan (PH)

Beliau menambah, kerajaan PH tumbang selepas Tun Dr Mahathir Mohamad meletakkan jawatan Perdana Menteri pada 24 Februari 2020 dan kerajaan hari ini mahu individu yang lebih baik diangkat sebagai Yang Dipertua Dewan Rakyat

“Bukan Mohammad Ariff tak bagus, beliau dilantik semasa PH.

“Ia bagi memastikan segala urusan antara Dewan Rakyat dengan kerajaan sebagai badan eksekutif berjalan lebih lancar,” katanya menerusi catatan di Instagramnya sebentar tadi. -AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.